Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 13 april 2015

VS zakt weg in barbarij.......

Naast het feit, dat de VS meer en meer trekken van een (autoritaire) politiestaat vertoont, zakt het 'land' ook nog eens weg in absolute barbarij, als het om de natuurbescherming, of zelfs de bescherming van bepaalde roofdieren betreft..... Zo wordt er al weer een paar jaar, na een  langdurig jachtverbod op wolven, weer volop gejaagd op deze wonderlijk mooie dieren. Florida doet dit jaar ook een flinke duit in het zakje: vanaf augustus, mag er na een verbod van 20 jaar, vanaf augustus weer volop gejaagd worden op de zwarte beer.............
En de slang Obama maar overal net doen, alsof hij en 'zijn VS' zo voor de bescherming van de natuur en het klimaat zijn......... Precies als zijn 'nobelprijs voor de vrede': een gotspe!!!

Hier de link naar de Care2 petitie, deze achterlijke jacht af te blazen. Ik was weer zo dom, eerst te tekenen en daarna deze petitie over te nemen, als u nog niet heeft getekend, zou u de petitie moeten kunnen zien en tekenen, ik zie alleen dat ik al getekend heb, excuus.



First Black Bear Hunting Season in 20 Years Planned in Florida

Geen opmerkingen:

Een reactie posten