Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 april 2015

Asscher ging voor de show z'n ING dak uit........ ha! ha! ha! ha! ha!

ING ontslaat op grote schaal haar uitzendkrachten, zoals in een aantal andere sectoren ook op grote schaal uitzendkrachten op straat verdwijnen. Dit heeft met de manke maatregel van PvdA volksverlakker en slaapbol Asscher te maken, vanaf 1 juli moeten bedrijven een ontslagvergoeding aan uitzendkrachten betalen. De enorme klootzak Asscher is stom verbaasd, dat daarom uitzendkrachten op straat worden geschopt.... Deze versleten pleeborstel dacht met het sociale akkoord, dat hij met werkgevers en werknemers sloot, dat de werkgevers hem wel in alles tegemoet zouden komen, immers alleen die groep profiteert van dit super asociale akkoord..... Maar nee, de werkgevers zijn bepaald niet gek, het enige dat hen werkelijk interesseert is het eigen mega salaris en niet het wel en wee van hun werknemers, of een voor hen gunstig akkoord....

Uiteraard hebben werkgevers als ING allang een nieuwe bron van goedkope tijdelijke krachten: zzp'ers, freelancers en reken maar dat er al weer nieuwe schijnconstructies in de maak zijn, of al zijn geïntroduceerd. In plaats van de 'uitzendbranche' (een mooi woord voor: ordinaire koppelbazen), uitnemers van het eerste uur, het werken eindelijk onmogelijk te maken, dacht keutelbouwer Asscher met wat maatregelen de boel iets socialer te maken...... ha! ha! ha! ha! ha! Het zoveelste bewijs, dat deze drollenwarmer totaal buiten de dagelijkse werkelijkheid leeft, wat een domme lul!!

Met veel omhaal liet hij gisteren weten, dat hij dit ontslag schandalig vindt....... Alweer, alsof werkgevers als enige doel, het welzijn van hun werknemers voor ogen hebben en hij daar nu pas achterkomt..... Voorts liet Asscher weten dat de top van ING zich maar liefst 28% loonsverhoging toekent, op het al schunnig hoge salaris en vervolgens de zwaksten in het bedrijf, de uitzendkrachten de straat op schopt........ Alsof hij dit niet had kunnen voorzien...!!! Zoals gezegd, ING en anderen lachen zich dood en hebben dit personeel zo weer aangevuld met nieuwe loonslaven.

Asscher? Een opgeblazen kikker, die geen knip voor de neus waard is!!

Voor meer berichten over: schijnconstructies, zzp, ING, topinkomens, of Asscher, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten