Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 april 2015

Laura van Geest en haar reken theekrans CPB hebben becijferd, dat groter verschil tussen inkomen werkenden en uitkeringsgerechtigden, banen schept........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus op een lek vlot!!

Laura van Geest, de huidig directeur van het CPB, was eergisteren te zien en te horen in Buitenhof. Ze was o.a. aanwezig om te spreken over de hervorming (zeg maar: misvorming) van het belastingstelsel en dan m.n. belastingverlaging (wat dit op zal brengen).

Deze helleveeg met haar club sukkels, van wie geen voorspelling uitkomt, hebben 'becijferd' dat het geven van een loonkosten korting op de salarissen van werknemers uit de onderlaag, banen kan scheppen....... Dit komt volgens van Geest, daar dan het verschil van inkomen met uitkeringsgerechtigden, mensen eerder aan zal zetten tot werken................ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zijn ze nou helemaal begodverdomd bij het CPB, dat godbetert wordt betaald met ons belastinggeld!!!!!! Trouwens wat verdient deze kuttekop eigenlijk?? Nu even het banen scheppend argument: er zijn meer dan 1 miljoen werklozen in Nederland (het echte cijfer, dat mensen bijvoorbeeld geen uitkering krijgen door uiterst asociaal beleid, wil niet zeggen, dat ze niet werkloos zijn!!!!) en amper meer dan 100.000 vacatures. Vacatures die er met het huidig aantal banen altijd zullen zijn, daar leeggekomen functies, nu eenmaal na een bepaalde tijd pas weer vervuld kunnen worden..... Denkt het CPB graaierstuig nu echt, dat er spontaan banen ontstaan, als de laagstbetaalden een paar stuivers meer verdienen, of als de werkgevers drie stuivers minder hoeven te betalen, voor zo'n al veel te laag betaalde baan???? Jezus wat een stel gekken!!!

Uiteraard bleef het niet bij deze mislukte goocheltruc voor banengroei: ook het verlagen van de uitkeringen en de duur daarvan nog verder beperken, zal banen opleveren....... Jammer dat VARA lullekop Witteman niet aan van Geest vroeg, welke banen dit zal opleveren, ik schat banen bij bedrijven die mensen na wanbetaling op straat moeten schoppen en daarna hun huizen leeg moeten rauzen........
Zelfs dit was het nog niet beste lezer: ook het inperken van de zorgtoeslag zal banen opleveren...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zie al mijn vorige argumenten, jezus wat een imbeciel!!!!

Uiteraard is van Geest voor het verlagen van het hoogste belastingtarief, ik schat dat ze zelf al snel € 180.000,-- per jaar mee naar huis neemt...... Al zal die verlaging volgens deze mafkut, maar matig meer banen opleveren...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof de grofgraaiers met niets anders bezig zijn, dan mensen aan het werk krijgen, integendeel de grootste bonussen worden toegekend aan schoften die zo veel mogelijk mensen de straat op hebben 'geholpen......'

Het ergst van al, is wel, dat het overgrote deel van de meer dan 1 miljoen werklozen, dit zijn geworden door het desastreuze beleid van Rutte 1 en 2, met dank aan VVD, PvdA CDA, D66, PVV, 'Christen'Unie, SGP en nog wat partijen, die het kabinet steunen en steunden met een aantal zaken zoals GroenLinks en zelfs de SP......... Vervolgens deze werklozen nog eens extra op deze manieren te pakken (want ze zijn al fiks gepakt, met alle nieuwe maatregelen) en aldus een nog grotere afstand te scheppen op werkenden, terwijl men nu al niet of amper kan rondkomen en zelfs toeslagen te verlagen, of af te schaffen, is een asociale schoftenstreek van absoluut het hoogste niveau, alleen het denken daarover is al uitermate verfoeilijk, zeker als dit gebeurd door een stel grofgraaiers!!!!

Witteman ging nog even lekker plat op de bek, toen hij van Geest vroeg, waarom zij in tegenstelling tot haar voorganger, zo weinig de media zoekt...... ha! ha! ha! ha! ha! Moet je nagaan de enorme klootzak zit zelf in de redactie, waar men besluit, wie in de uitzending te halen........ Dit antwoord kreeg hij dan ook als een kopstoot terug: van Geest verklaarde dat dit aan de media ligt (dus ook aan Buitenhof), die haar niet uitnodigen.......
Waar je natuurlijk onmiddellijk bij aan moet tekenen, dat het CPB een instituut is, dat bij mijn weten, het nog nimmer bij het rechte eind heeft gehad (al stelde het CPB in 2008 wel, dat de werkloosheid de komende jaren zou stijgen, maar dat kon iedere idioot toen wel bedenken)......... Ongeloofwaardige instituten trekken nu eenmaal weinig of geen media aandacht!!!! Weg met dit belastingvretende waardeloze instituut!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten