Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 21 april 2015

Hammelburg met een fantastische Iraanse kernbom op de proppenschieter! OEI!!!

Las gisteren een column van VS-, Israël- en wapenlobbyist Hammelburg op de BNR site. Dat is natuurlijk vragen om 'problemen', dat bleek al snel, een gigantische lachstuip, heeft me voor een half uur geveld......

De Column was genaamd: 'Dood aan Amerika, dood aan Israël'. BNR oliebol Hammelburg fantaseert er lekker op los, trapt wat opendeuren in en komt tot de slotsom, dat Iran de boel belazert, met de besprekingen die nu plaats vinden tussen Iran, de VS en 5 andere landen. Rohani de president zou gezegd hebben, dat de overeenkomst ook zonder de VS gesloten kan worden, dus met:Rusland, Groot-Brittannië, China, Frankrijk en Duitsland. Dat Rohani dit zei, omdat het er zwaar op gaat lijken, dat Obama de handen waarschijnlijk niet op elkaar krijgt voor een handtekening onder een verdrag (waarbij de sancties tegen Iran opgeheven zullen worden), is iets dat Hammelburg er natuurlijk niet bij vertelt....... Al stelt hij wel, dat de pleuris uit zou breken in de VS, als Obama tekent. Dat zou Obama, volgens Hammelburg, willen doen, zonder enige verdere voorwaarden te stellen en garanties te eisen aan en van Iran....... Uiteraard gelul, anders hadden deze besprekingen niet zoveel tijd gekost.....

Hammelburg dacht beet te hebben, toen hij stelde, dat Rohani daar geen enkel gebaar van goede wil wenst te maken....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus de halve wereld bemoeit zich met jouw Iraanse binnenlandse aangelegenheden, je stelt dat je je aan de voorwaarden van die landen schikt..... Maar dat is volgens de 'uiterst deskundige' Hammelburg 'geen enkel gebaar van goede wil......' ha! ha! ha! ha! Jezus wat een enorme droplul!!!

Volgens Hammelburg heeft Israël gelijk met de angst die men daar heeft, dat Iran een kernbom zal maken. "ook al zijn de meningen daarover verdeeld......" ha! ha! ha! ha! ha! Let op! Hier heeft onze volvette oliebol het nog over 'men', maar dan vervolgt hij met te zeggen, dat het bewijs, dat Israël gelijk heeft, de 'voortdurende demonstraties' zijn die in Iran plaatsvinden (opgezet door een fanatieke minderheid). Waarom? Omdat er in die 'demonstraties' wordt geroepen: "Dood aan Amerika, dood aan Israël......." Tja en aangezien Iran de VS en Israël in het verleden al tientallen malen heeft aangevallen, kan je niet anders concluderen, dat Israël gelijk heeft.... Of snap ik 't niet helemaal???? Eén ding is zeker: als er nu een paar landen zijn, van wie staten in het Midden-Oosten iets te vrezen hebben, gebaseerd op tientallen feiten, zijn het de VS en Israël wel!!! Laat ik alleen de illegale oorlog van de VS tegen Irak noemen, meer dan 1 miljoen doden en een land dat in chaos is gestort, een oorlog die het ontstaan van IS (=ISIS) heeft bewerkstelligd!!!

Verder vraag ik me af, wat die 'voortdurende demonstraties' betekenen, zijn er dagelijks demonstraties van dat karakter, of is dat een paar keer per maand, of gebeurt dit nadat Israël bijvoorbeeld het zoveelste bloedbad onder de Palestijnen heeft aangericht???

Voor meer 'deskundig advies' van Hammelburg, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten