Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 april 2015

Dijsselbloem biedt alweer verontschuldigingen aan, rond 'magere' loonsverhoging ABN Amro......

Als er nog mensen zijn, die de zwaar disfunctionerend minister van Financiën, PvdA onbenul Dijsselbloem, serieus nemen, moeten dat wel personen zijn die ook geloven dat elke soap op tv, zich in de dagelijkse werkelijkheid afspeelt. Het dossier 'ABN Amro - Dijsselbloem' zit intussen zo vol met blunders van Dijsselbloem en zijn voorgangers, dat je je afvraagt, waar Dijsselbloem het gore lef vandaan haalt, nog langer in functie te blijven.

Vandaag durfde Dijsselbloem in de kamer te zeggen, dat hij zich vorig jaar 'in alle openheid'* afvroeg, of hij het vertrouwen in het bestuur van ABN Amro niet moest opzeggen. Maar na te zijn voorgelicht door deskundigen, die wel zagen waar de schoen wrong en die na een korte blik op de overeenkomst stelden, dat het bestuur, weliswaar met een truc, alsnog 'legaal' een loonsverhoging van een ton voor 2014 konden claimen, zag de sufferd ervan af. Hij stelde in de Kamer dat hij tekort was geschoten, nou dat kan je wel het eufemisme van de dag noemen!!! Overigens was dit de zoveelste slappe verontschuldiging van Dijsselbloem op dit dossier

Met enige trots verklaarde Dijsselbloem, dat de top van ABN Amro heeft afgezien van deze loonsverhoging, niet alleen nu maar ook in de toekomst..... Waar dan wel bijverteld moet worden, dat die toekomst zich uitstrekt, tot het moment, waarop de staat geen aandelen ABN Amro in het bezit heeft........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Laat deze enorm opgetuigde endeldarm nu net gisteren gesteld hebben, dat ABN Amro nog steeds dit jaar naar de beurs kan....... ha! ha! ha! ha! ha! Dus volgend jaar kan deze belachelijke loonsverhoging alsnog plaatsvinden, wat een uitstel!!!

Moet u nagaan, deze flapdrol is ook nog eens voorzitter van de Eurogroep.....!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Overigens slaat CDA hufter Omtzigt driftig op de ABN Amro trom, maar waar je deze klootzak niet over hoort, is dat deze achterlijke afspraak met de top van ABN Amro, het werk is van....... de Jager, het grote leeghoofd van het CDA, die ministertje mocht spelen ten tijde van die afspraak!!! ha! ha! ha! ha!

* Welke openheid? Die van de toilet in de woning van Dijsselbloem?? Alvast niet die van de Kamer, de landelijke radio of de tv!! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer belevenissen van Dijsselbloem en/of ABN Amro, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. Datzelfde geldt uiteraard voor CDA hufter Omtzigt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten