Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 april 2015

Remco Dijkstra (VVD) vindt petflessen langs de weg hetzelfde als kauwgum, of sigarettenfilters........ De wereld mag wat hem betreft sterven!

De totaal VVD idioot Dijkstra was gistermiddag in discussie op Radio1 met Dik-Faber van de CU en Lianne Kooistra van de Facebook pagina 'Statiegeld moet blijven' ('liken' mensen!). Ik viel midden in de discussie, waar ik Dijkstra tekeer hoorde gaan, tegen het geweldige statiegeldsysteem op petflessen, waar wat hem betreft zo snel mogelijk een eind aan gemaakt moet worden. Wat betreft het argument, dat het nu al een zooitje is langs de bermen en stoepen van wegen en straten, interesseert hem niet. Uiteraard liet Lianne Kooistra weten dat er ook statiegeld zou moeten worden geheven op kleine petflessen en blik, daar die zich in grote getale tussen het voornoemde vuil te vinden zijn. Daar merkte de onverantwoordelijk psychopaat Dijkstra op, dat je dan ook wel statiegeld op sigarettenfilters en kauwgum kan leggen.......... Het is deze enorme kwal nog niet opgevallen, dat door alle plastic, dat door slecht milieubeleid, zoals het ontbreken van voornoemd statiegeldsysteem, de zeeën en oceanen vergeven zijn (en worden) van plastic en dat dit intussen al in de voedselketen terug te vinden is....... Dat petflessen van hoogwaardig plastic zijn gemaakt en er vrij eenvoudig nieuwe petflessen van gemaakt kunnen worden (i.t.t. dit uit het totaal ingezamelde plastic te fabriceren), interesseert Dijkstra niet......

En waarom? Wel omdat Dijkstra het o.a. opneemt voor discounters als ALDI en Lidl, die zeer tegen hun zin een statiegeldsysteem moeten invoeren......... Moet je godverdomme nagaan, stinkendrijke bedrijven, die weigeren het milieu een beetje gedienstig te zijn, dat zijn dan ook m.n. degenen, die tot de doelgroep van de VVD boevenbende behoren.......

Het is duidelijk, Dijkstra heeft geen kinderen, dus zal het hem een rotzorg zijn, hoe hij de wereld achterlaat, als hij de ogen van z'n gore rotkop voorgoed sluit, jezus wat een schoft!!!

Voor meer berichten over deze ploert, klik op het label 'Remco Dijkstra', onder dit bericht. Dat geldt ook voor statiegeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten