Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 27 april 2015

Hubert Smeets en zijn deskundige kijk op 'spionerend' Rusland........ OEI!!! Als dat maar goed gaat!!!

NRC flapdrol in het kwadraat, Hubert Smeets was afgelopen zaterdag te gast in de Kots Nieuwsshow. Hier kwam hij kond doen, van zijn vreselijk uitgebreide Rusland kennis. Veel gelul over wat hij in de verkeerde buitenlandse pers had gelezen, wat hij bracht als zelf doorwrochte kennis en een aantal vreemde gevolgtrekkingen, die het vermelden niet eens waard zijn. Maar toen, beste lezer, zei Smeets het volgende (houdt u vast!): "Wat ik vermoed, wat we zeker weten..." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Echt mensen, zo begon hij letterlijk een zin........ Tot drie keer toe telde ik de volgende uitlating, alweer aan het begin, of halverwege de zin: "Het is niet mijn specialisme....." ha! ha! ha! ha! ha! ha! Inderdaad Smeets, de spijker op de kop!!! Jezus wat een dom gelul, uiteraard had het suffe presentatiestel de Bie en van der Weij dit niet in de gaten, maar ja, die vallen al in katzwijm, als de uitgezakte baal aardappelen Smeets z'n domme kop laat zien!!

Er werd gesproken over spionage, want de AIVD vond het afgelopen week weer 's tijd, om met bagger naar de Russen te gooien en zo waarschuwde Smeets, op zo ongeveer elke Nederlandse straathoek is een Russische spion te vinden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Smeets wist nu ook te vertellen, dat Boris Nemtsov, de zogenaamde oppositieleider, zoals ook hij hem eerder noemde, is vermoord door Tsjetsjenen, Nemtsov was overigens geen oppositieleider*. De opdracht zou volgens Smeets van de Tsjetsjeense president Kadyrov zijn gekomen, daar deze alle Charlie Hebdo aanhangers (na het vreselijke bloedbad daar), die zich voor dit satirische blad uitspreken, zou hebben beloofd, te vermoorden. Eerder wist Smeets trouwens met grote zekerheid te vertellen, dat Nemtsov door Putin was vermoord, het was nu eenmaal voor het Kremlin gebeurd* en zoals u weet, moordenaars vermoorden anderen altijd vlak voor hun huis....... ha! ha! ha! ha! Waar hij die nieuwe kennis over de moord op Nemtsov vandaan had, zo vraagt u zich af, welnu: van een  vrij serieus opiniebureau.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wie er dan allemaal worden bespioneerd door de Russen: nou volgens Smeets o.a. Shell en dan met name de spionage op de investeringsplannen van Shell....... ha! ha! ha! ha! ha! Smeets weet het waarschijnlijk niet, maar Shell werkt samen met Gazprom en als zodanig zal het een fluitje van een cent zijn, om te weten te komen, waar Shell elders gaat onderzoeken of proefboren. Bovendien heeft Shell al aangegeven, waar men de komende jaren zal gaan onderzoeken (na vergunningen te hebben verkregen**), proefboren, of beginnen met boren, Shell maakt namelijk maar al te graag dit soort berichten bekend voor de aandeelhouders (dat is goed voor het vertrouwen van die aandeelhouders in het bedrijf), zoals voor de grootaandeelhouder het Nederlandse koninklijk huis...........

Nee, Smeets is echt een man, die je vraagt naar z'n mening, als je met de handen in het Russische haar zit............

* Zie: 'Hubert Smeets fantaseert er lekker kwaadaardig op los: na Boris Nemtsov is de jacht geopend in Rusland!!!'

** Uiteraard maakt Shell dit pas bekend nadat het vergunningen heeft verkregen, daar anders andere oliemaatschappijen op dezelfde plek gaan onderzoeken. Daarover gesproken: onderlinge bedrijfsspionage is van alle dag, in de oliewinning industrie!!

Voor meer berichten over Hubert Smeets, Boris Nemtsov en/of Charlie Hebdo, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten