Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 21 april 2015

Fons de Poel versus Jesse Klaver, of hoe een lobbyende, 'onafhankelijke journalist' een politicus de les probeerde te lezen.....

Fons de Poel heeft GroenLinks lulletje rozenwater Jesse Klaver afgebekt, zogenaamd voor de grap. Klaver had terecht kritiek op ABN Amro en dat vond de levend geworden frikandel de Poel niet leuk, hij klust nog wel eens voor deze schoftenstaatsbank. Dus beet de Poel aan het eind van het gesprek Klaver na, dat hij een snotneus is. Nu is dat wel zo, maar dat mag je als lobbyend 'journalist' natuurlijk nooit voor de microfoon zeggen.

De Poel mag Brandhout niet meer presenteren en de KRO/NCRV gaan gedragsregels opstellen voor haar 'journalisten' (ik zou Kockelman en 'oorlogsverslaggever' Zeeman ook maar even doorlichten op 'schnabbelen')...... De Poel blijft wel 'gewoon'  werkzaam bij Brandpunt, hij gaat documentaires maken..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nou, dat zal een succes worden!!! Maar te gek voor woorden, dat deze ongelofelijke lul er niet meteen helemaal is uitgeschopt, immers je kan deze kwast nooit meer vertrouwen, wat betreft het onafhankelijke gehalte van het 'journalistieke werk' dat hij aflevert!!!!

Zie ook: 'Dekker wil af van de reclame inkomsten van de publieke tv kanalen en daarmee van de publieke omroep.......'

Voor meer berichten over ABN Amro, onafhankelijke journalistiek, of lobbyisten, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten