Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 april 2015

Han ten Broeke maakt zich druk om wrakstuk MH17........

De pedante VVD kwast en superhufter ten Broeke kwam ter ore, dat een Russisch veteranen museum een wrakstuk van de MH17 zou hebben. In de ijver om de aandacht van zijn partij af te leiden, daar de VVD meer en meer de trekken krijgt van een georganiseerde misdaad bende, deed de schoft het net voorkomen, als was hij diep getroffen, door deze kennis. Dus ten Broeke deed z'n beste pakkie aan en trok naar Den Haag. Met 'tranen en verborgen woede' in z'n stem, eiste deze volksverlakker dat de regering stante pede het wrakstuk zou opeisen....

Waarom was ten Broeke vorig jaar zo stil, toen de Onderzoeksraad Voor Veiligheid het volk berichtte, dat de zoektocht naar stoffelijke resten en wrakstukken zou worden gestopt, daar er niets meer van waarde te vinden zou zijn???? Terwijl er meer dan genoeg berichten kwamen uit het rampgebied, dat dit gelul was. Zelfs de plaatselijke bevolking protesteerde tegen dit besluit..... De plaatselijke bevolking die men in eerste instantie als gevoelloos tuig had afgeschilderd in de politiek en de media, tot bleek, dat deze mensen zelf zwaar waren getraumatiseerd door de gebeurtenissen en er alles aan deden, de Onderzoeksraad te helpen. Sterker nog, deze mensen gaven de locaties door, waar wrakstukken en menselijke resten lagen, die men daar van de OVSE niet mocht beroeren!!! Met die kennis werd in veel gevallen niets gedaan, tot grote verbijstering van die bewoners......

Nee, ten Broeke is nu woedend, benieuwd hoe deze VVD opperploert en oorlogshitser zal reageren, als uit zou komen, dat niet de opstandelingen, maar de Oekraïense luchtmacht verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17.

Intussen is het aantal leugens en valse aantijgingen in het MH17 dossier, niet meer op een harde schijf van 1 terraby (TB) te vatten...... Maar hoe hard politici als ten Broeke ook liegen en gemaakt emotioneel de boel belazeren, gesteund door de Nederlandse landelijke media, kan niet voorkomen worden, dat de beschuldigende vinger meer en meer wegdraait van Moskou en richting Kiev gaat, als deze vinger daar niet allang op is gericht!!!

Voor meer berichten over vlucht MH17, klik op het label 'vliegramp', onder dit bericht. Dat geldt ook voor alle door ten Broeke geschoten bokken, klik dan op het label met zijn naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten