Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 april 2015

Kookdominee, of is het 'cokedominee', Han Wilmink kookt 'duurzame bijbelse gerechten' met vlees....... ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermiddag was de 'kookdominee', Han Wilmink, te gast bij Radio1. Deze janjoker is een dominee en popie jopie kok. Als zodanig (beiden) is deze reli-oplichter naar de Amish in het Oosten van de VS geweest, o.a. in Pennsylvania (die naam komt van één van de voorvaderen, van deze fanatieke religieuze sekte). Daar heeft hij de Amish vrouwen 100 recepten ontfutseld (de Amish mannen bemoeien zich niet met eten) en in een boek verwerkt...... De Amish koken bijbelse recepten en die zijn nog duurzaam ook, volgens deze volksverlakker van beroep......... ha! ha! ha! ha! ha!

Hé christelijke koekenbakker, sinds wanneer is vleeseten 'duurzaam???' Dat je mensen stokoude wrede sprookjes voorhoudt, is tot hier aan toe, maar vertel geen leugens over het eten van vlees, dat is alles behalve duurzaam, achterlijke snijboon!!! De flapdrol noemde overigens niet het bereiden van vlees, hoewel de Amish wel degelijk vlees eten, waaronder varkensvlees. Ook in de bijbel komt het vleeseten voor, dat is al een teken, dat het christendom één grote oplichterij is, immers hoe kan een god, de mens 'scheppen', een zoogdier dat in feite niet ontworpen is om vlees te eten, maar wel vleeseten propageert en dat zelfs in het grote sprookjesboek etaleert????!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar nog bij vertelt moet worden, dat de joden en de moslims zelfs voorgeschreven hebben gekregen, welk vlees wel of niet te eten.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten