Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 april 2015

Rutte kreeg veer in de vieze reet gestoken door van Ojik, die zich warmloopt voor een potje gedogen Rutte 2......

In Kots Kamerbreed afgelopen zaterdag o.a. GroenLinks volksverlakker van Ojik. Deze reageerde op een audiofragment, waarin de totaal disfunctionerend premier, het onzelfstandige ventje Rutte te horen was, hij had eerder die dag het volk 'verblijd' met zijn muzieksmaak, via Radio4. Hij heeft tenslotte toch niet veel meer te doen, dan het volk oplichten, met een dikke grijns op z'n rotkop. 'Rutte is een redelijk succesvol politicus, hij vat misschien zaken wat te licht op', aldus van Ojik..... Dat vindt van Ojik een kracht en een zwakte....... ha! ha! ha! h! ha! ha! ha! Dat 'misschien' nam van Ojik overigens meteen weer terug..... Van Ojik gaf verder toe, dat hij ook wel eens aanschuift bij de regering in één of ander ministerie (m.a.w. dat is ordinair achterkamertjespolitiek bedrijven) en hij sloot niet uit, dat dit ook de komende tijd weer gaat gebeuren.

Als je van GroenLinks bent, een oppositiepartij en je noemt Rutte redelijk succesvol, ben je niet links en niet groen, zie alle gore streken en blunders van Rutte wat betreft sociaal beleid en het milieubeleid. Door het beleid van Rutte 1 en 2, is de crisis bij ons alleen maar verdiept, hebben we een top werkloosheid van meer dan 1 miljoen mensen (het echte cijfer, bijvoorbeeld ook van diegenen, die werkloos zijn geworden, door smerige maatregelen van Rutte 1 en 2, geen uitkering krijgen en daarom niet worden meegeteld). Een record aantal faillissementen (dat legt ook een zwaar beslag op de belastingpot), 4 miljoen mensen, die tegen op, of onder de armoedegrens leven, een record aantal huisuitzettingen, een record aantal zelfdodingen en zo kan ik nog wel even doorgaan..... Nee, echt wat je noemt 'redelijk succesvol!!'

Nog even over dat aanschuiven bij de regering: volgens van Ojik is dit om evenwicht te zoeken...... ha! ha! ha! ha! Namaak christen Slob was ook te gast en hij stelde dat er niets mis is met gedogen en dat hij dit ook aan de Kamer bekend maakt. Alsof de Kamer niet juist bedoeld is, voor de regering om verantwoording af te leggen, zoals van Ojik terecht opmerkte, al is zijn verklaring voor het gevoerde en te voeren achterkamertjes overleg nog wel even een stuk belachelijker, dan die van Slob!!

Oppositievoeren is blijkbaar een vies woord geworden in Nederland. Immers hoe kan je een regering steunen, die zoveel ellende heeft veroorzaakt, daarnaast een desastreus milieubeleid voert en jezelf dan nog links en groen noemen, van Ojik???!!! Enorme berenlul!!!

Voor meer enerverende berichten over van Ojik en Slob, klik op het betreffende label met hun naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten