Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 april 2015

Klijnsma geeft 'smartphone' voorlichting aan schooljeugd, op ongekend niveau!!! Sluit deuren en ramen!!!

De grote PvdA oplichter Jetta 'rollatorslet'  Klijnsma, adviseerde gistermiddag de Nederlandse jeugd via Radio1, niet dat er een jongere te vinden is, die naar de suffe programma's op Radio1 wenst te luisteren, maar het was dan ook meer voor de 'bühne........' Klijnsma was op een school, waar aandacht aan mobiel bellen werd besteed, daar veel jongeren in grote schulden raken, met veel te dure telefoonabonnementen. Niet dat ze iets wenst te doen aan het feit, dat je vanaf je 16de, zonder je ouders daarin te kennen, een abonnement mag afsluiten, welnee, dat moet kunnen, ja toch???!!!

Klijnsma adviseerde de jeugd vooral gebruik te maken van 'wiefie' en nee, dat is niet de naam van een vrouwtjes teckel... Ze bedoelde het openbare wifi netwerk, zoals dit in een aantal gemeenten 'functioneert', alsof je daarmee alles kan doen, zoals je dat gewoon bent via een directe internetverbinding met een gegarandeerd aantal bits...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Maar ach weet de nitwit veel..... Wat Klijnsma al evenmin weet, is dat deze netwerken nogal gevaarlijk zijn en er wordt gewaarschuwd, vooral niet alles via dit openbare netwerk te doen!!!

Dit alles terwijl het disfunctionerend stel van Rutte 2 weigert om toestemming te geven voor speciale budgetlessen, waarmee de jeugd geleerd wordt, hoe met hun geld rond te kunnen komen en zodat diezelfde jeugd bijvoorbeeld echt begrijpt, wat de consequenties van een handtekening onder een contract kunnen zijn ..........
Vergeet niet, dat schulden, die tot faillissement leiden (in het latere leven), tot grote belastingkosten leiden!!
Ongelofelijk!!!

Voor meer Klijnsma blunders, klik op het label met haar naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten