Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 april 2015

Kamp gaat uitspraak Raad van State 'zo snel mogelijk' uitvoeren...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Raad van State deed gisteren uitspraak in de zaak, die de Groningse bewoners van het aardgasbevingsgebied tegen de staat hadden aangespannen*. VVD Obersturmbannführer Kamp liet diezelfde middag weten, dat hij de uitspraak van de Raad zorgvuldig zou lezen*. Daar voegde hij nog het e.e.a. aan toe, wat mij gisteravond onder ogen kwam.

Kamp gaat de uitspraak 'zo snel mogelijk' uitvoeren, maarrrrrr moet wel rekening houden met andere belangen......... ha! ha! ha! ha! ha! Kijk Groningers, daar steekt deze oerploert meteen een heel dikke middelvinger op naar jullie!!! In feite zegt Kamp hier al, dat jullie belang ondergeschikt is, aan andere belangen!!! Jullie belang is veilig kunnen leven, dat lijkt me toch één van de 'nummer 1 taken', die de overheid, gekozen door jullie, zou moeten behartigen (daar betalen jullie ook belasting voor), meer dan leveringen van gas aan het buitenland, dat al in de eerste plaats!! Daarover gesproken, i.d.d. de gaslevering aan het buitenland is één van de belangen, die Kamp bedoelde. De anderen zijn: de industrie, uiteraard gaat dat belang ver voor op jullie veiligheid en als het zo uitkomt ook op jullie gezondheid, hoe is het anders mogelijk dat er nieuwe kolencentrales zijn gebouwd in Groningen, terwijl we al in één van de vuilste landen van de EU wonen!!! Maar ook de levering van gas aan de Nederlanders die voor het overgrote deel zijn aangewezen op aardgas, is van groot belang........... Dat de opeenvolgende regeringen allang hadden moeten zorgen, voor een alternatief, wordt voor het gemak vergeten, maar dit is in feite onvergefelijke nalatigheid. Ter verduidelijking: vanaf eind 80er jaren was men op de hoogte van de aardgasbevingen in Groningen, waarom is er dan vanaf die tijd niet gezorgd, dat er een alternatief klaar stond voor de Groningse aardgaswinning???!!! Deze grove nalatigheid is de VVD, de PvdA, het CDA en D66 aan te rekenen!!

"Dat betekent dat als ik iets moet gaan doen, iets moet gaan veranderen, met betrekking tot de gaswinning, dan moet ik dat altijd zorgvuldig doen. Dat heb ik altijd gedaan en dat zal ik nu ook doen", aldus VVD hufter Kamp..... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, zo zorgvuldig, dat hij zelfs na tien negatieve rapporten, die wijzen op het gevaar van aardgaswinning op land, hij nog een elfde en desnoods een twaalfde onderzoek gelast!! Als het punt van verder de gaskraan dichtdraaien, maar ver in de toekomst blijft liggen!!! Met de woorden die hierboven beschreven staan, zal hij zelfs de gaskraan, na het volgende onderzoek niet verder dichtdraaien, dan hij voor dit jaar heeft aangekondigd, let op mijn woorden! Trouwens reken maar, dat aartshufter Kamp al denkt over 2016 en daar de hoop heeft, twee miljard kubieke meter extra te kunnen winnen, twee miljard meer dan dit jaar, wel te verstaan!

* Zie: 'Groningse aardgasbevingen: ook de Raad van State, dus ook 'uw' koning wenst nieuw onderzoek...........'

Voor meer berichten over deze zaak, klik op het label 'aardgasbevingen', onder dit bericht. Dat geldt ook voor de 'nieuwe kolencentrales' en 'volksgezondheid en economie'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten