Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 april 2015

NVWA heeft wel genoeg tijd en geld voor horeca 'rook-controles......'

De NVWA kondigde gisteren trots aan, dat het in 2014 maar liefst 1.578 horeca gelegenheden heeft beboet, op overtreding van het rookverbod, in 2013 waren dit er nog 1.387!!! Schriftelijke waarschuwingen zagen ook een stijging, in 2013 nog 379 keer, in 2014 619 keer.

De inspecteurs gaan straks met een apparaat op pad, dat luchtmonsters kan nemen en kan aantonen dat er gerookt is in een café..... Tot nu toe moesten de inspecteurs hun neus en hersenen gebruiken en u snapt, dat laatste valt niet mee voor deze schaaminspecteurs. Inspecteurs die het Nederlandse volk de idee moeten geven, dat de overheid echt begaan is met hun gezondheid...... ha! ha! ha! ha! De inspecteurs gaan op pad met auto's, die per kilometer zo' 4 pakjes sigaretten aan zwaar gif uitstoten, inclusief levensgevaarlijk ultrafijnstof, een uitstoot waarbij vergeleken meeroken 'kinderspel' is....... ha! ha! ha! ha! ha! Hoe zwaar wou u belazerd worden mevrouw? Zullen we er dit jaar maar eens een kilo of 50 bijdoen??!!

Vergeet niet dat jaarlijks 18.000 mensen na een zwaar ziekbed vroegtijdig overlijden aan de gevolgen, die de uitstoot van het autoverkeer teweegbrengt, dit zorgt er jaarlijks bij een groot aantal kinderen ook nog eens voor, dat ze long- en luchtwegklachten oplopen...... Daar doet de NVWA niets tegen, niet eens een jaarlijks weerkerend waarschuwend rapport aan het kabinet, dat het nu afgelopen moet zijn met deze uitstoot in bewoond gebied...... Logisch ook, sinds de NVWA bij het bedrijfslobbyministerie van de regering is ondergebracht: het ministerie van Economische Zaken (en Landbouw) ha! ha! ha! ha! ha! ha! En dan met droge ogen beweren, dat de NVWA totaal onafhankelijk werkt..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Natuurlijk heeft de NVWA veel te weinig tijd om veetransporten grondig te controleren op totaal inhumaan omgaan met vee, of vleesverwerkende bedrijven* veel grondiger te controleren..... Dat zou alleen maar vele uren minder 'rookcontrole' opleveren en het volk bedonderen is net iets belangrijker, dan de volksgezondheid bewaken tegen gevaarlijke producten, of het welzijn van dieren bewaken!!

* De NVWA weigert zelfs de namen van bedrijven bekend te maken, die met miltvuur besmet vlees hebben verkocht. Met andere woorden, u mag niet weten, of u misschien dat verdacht vlees heeft gekocht. Dit terwijl de NVWA een orgaan zou moeten zijn, dat te dienste staat van de gezondheid van de bevolking, daar betalen we met z'n allen belasting voor!!! Ook hier weer: de economie gaat ver voor op de volksgezondheid, immers de NVWA wil die namen niet geven, om de bewuste bedrijven economische schade te besparen!!! Vergeet daarnaast niet, dat de NVWA zaken onderzoekt en meldt, die al plaats hebben gevonden, m.a.w. de NVWA functioneert zo slecht, dat het amper of niet, actie onderneemt, voordat er bijvoorbeeld gevaarlijke voedingsmiddelen op de markt verschijnen......

Voor meer berichten over dit uiterst lamme foporgaan, klik op het label 'NVWA', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten