Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 april 2015

NPO: geschiedvervalsing alleen voldoet niet meer........

Geheel in de sfeer van de nieuwe 'trotse VOC mentaliteit', doen de NPO bazen, waaronder sociopaat Hagoort, hun best de geschiedvervalsing verder op te drijven. In veel programma's op bijvoorbeeld Radio1, wordt bijna dagelijks de geschiedenis (inclusief de hedendaagse) zwaar geweld aangedaan, met de grootte stelligheid beweert men zaken, die maar al te vaak, 'net iets anders' in elkaar blijken te zitten, op deze plek heeft u de laatste jaren een groot aantal voorbeelden zien passeren. Blijkbaar is die geschiedvervalsing niet genoeg, vandaar dat de veel te dik betaalde sociopaten van de NPO top hebben besloten, dat de NPO geschiedenis website moet verdwijnen, dat zou maar overbodig zijn....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja en waarom overbodig? Omdat je maar al te vaak in dit portaal zaken kunt vinden, waaruit blijkt dat de verkregen informatie op (bijvoorbeeld) Radio1, van geen kant klopt.......

Als er nu godverdomme één zaak is die bij een onafhankelijke, publieke zender thuishoort, is het wel geschiedenis. Sterker: men zou hier bijvoorbeeld zelfs materiaal opgeslagen moeten hebben, dat na publicatie werd verboden nog langer te vertonen. Zoals bij de zogenaamde aanslag op het koninklijk belasting uitvreters huis, in Apeldoorn een paar jaar geleden. Waar tot een aantal maanden na die gebeurtenis een filmpje op YouTube circuleerde, waarin je duidelijk kon zien, dat Karst T. wegreed van de bus, i.p.v. er naartoe. Te zien was dat hij in tegenstelling tot de 'koninklijke bus'(ha! ha!), richting de naald reed, het monument waarop hij zich te pletter reed. Het was dan ook zijn bedoeling dat W.A. kon zien dat hij deze wanhoopsdaad uitvoerde, daar deze weigerde gedane klussen voor hem te betalen (aan Karst T.), één van de zaken waar Karst T. op failliet ging, zoals men na diens dood uitvond. Dat filmpje is verwijderd zogenaamd v.w. het 'auteursrecht', het had de taak van de NPO moeten zijn, dit filmpje 'in haar kluizen' te bewaren, zodat t.z.t. de propaganda leugens konden worden doorgeprikt. Want dat is het zieke, het lamme koningshuis zat op een dieptepunt in populariteit, deze gebeurtenis werd misbruikt om het 'oranje gevoel' op te jutten. Wat overigens maar zeer ten dele is gelukt, gezien het aantal condoleances voor Johan Friso, amper 20.000 handtekeningen werden in het nationale condoleanceregister geregistreerd......... 20.000 op een bevolking van 16.000.000, 'uitermate populair', dat koningshuis, zoals u ziet........ ha! ha! ha! ha!

Tijd om een goed de bezem door de NPO te halen, de autocratische top dient met onmiddellijke ingang op straat geschopt te worden, zonder enige ontslagvergoeding uiteraard!!!

Voor meer berichten over Hagoort en/of de NPO, klik op het betreffende label, onder dit bericht. Voor meer berichten over de 'aanslag' op het koningshuis, klik op 'koninginnedag Apeldoorn', op diezelfde plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten