Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 april 2015

Esther de Lange: als een lobbyist je de ene dag spreekt namens een bedrijf en de volgende dag namens een ander bedrijf, weet je niet wie je voor je hebt......' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen was CDA leeghoofd de Lange te gast, in het 'Politieke Panel' van BNR. Het gesprek kwam op lobbyen en daar had de Lange wel wat over te zeggen..... Ze begon meteen te vertellen, dat er ook lobbyisten zijn, die zich inzetten voor het goede doel..... Waar de Lange een hekel aan heeft, zijn lobbyisten, die haar de ene dag spreken over het ene bedrijf en de volgende dag over een ander bedrijf, 'je weet dan niet, waar zo'n lobbyist voor staat.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé, de Lange, jij zou elke lobbyist van het bedrijfsleven de deur moeten wijzen*, ben je nou helemaal besodemieterd??!!! Uiteraard werd er niet gesproken over politici die openlijk lobbyist van één of meerdere bedrijven zijn, zoals CDA tabakslobbyist Hillen, die ook lobbyist is voor Lockheed Martin, de maker van het waardeloze straalvliegtuigje JSF........

Bas Paternotte van de ThePostOnline.nl moest ook nog even een steen bijdragen en hij noemde de vakbonden als ongewenste lobbyisten........ ha! ha! ha! ha! ha! Deze enorme klootzak vergat even, dat de politiek m.n. vraagt om bemoeienis van de vakbonden, bij een groot aantal onderwerpen...... Kijk als de lul nu had gezegd, dat vakbondsmensen, na hun vakbondswerk, geen politieke functie zouden moeten vervullen, of andersom politici die na hun politieke loopbaan niet bij een vakbond zouden moeten gaan werken, had hij het gelijk aan z'n kant gehad.........

* Vreemd genoeg stelde de Lange wel tegen alle lobbykantoren te zijn, die Brussel bevolken (voor wat het waard is)....... De Lange is Europarlementariër van de CDA fractie in de EVP.

Voor meer berichten over de Lange en/of Hillen en/of lobbyisten en/of de JSF, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten