Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 april 2015

Middendorp: onze F16's zijn in actie gekomen en er zijn geen........... burgerslachtoffers gevallen!!

In het radio1 nieuws van 16.00 u. gistermiddag was de opperbevelhebber met de koperen fluit, Middendorp te horen. Hij liet trots weten, dat 'onze' F16's in actie waren gekomen bij Tikrit in Irak en dat er aan onze kant geen gewonden zijn gevallen. Verder wist de parmantige hufter te melden, dat er geen burgerslachtoffers zijn gevallen bij deze 'inzet', zoals hij geen aanwijzingen heeft, dat er burgerslachtoffers zijn gevallen bij de 350 keer, dat onze F16's de laatste maanden hun wapens hebben gebruikt....... Dat heeft Middendorp, met z'n poten in de modder, zelf op grote afstand gecontroleerd.....!! Zo 't is maar dat u het weet!!! Gelukkig hebben onze F16's, in tegenstelling tot F16's van andere landen, wel munitie waarop staat: 'niet geschikt voor burgerslachtoffers!'
Fijn hè???

Zie ook:
'Defensie wist dat bestoken van bommenfabriek in Hawija een groot aantal slachtoffers zou maken

'Ank Bijleveld (CDA minister Defensie) komt met 'excuus' voor 'wir haben es nicht gewusst' >> burgerslachtoffers F16 bombardement' (zie ook de links in dat bericht, anders dan de hier getoonde)

'Bijleveld (CDA minister) en Hennis-Plasschaert (ex-minister VVD): de burgerdoden door Nederland gemaakt in een illegale oorlog'

3 opmerkingen:

  1. U stemt op zeker Sadet Koerdenbloed. De SP roept al decennia dat ze de partij voor Koerden zijn maar nu het echt menens is, is ze de enige die niets, maar dan ook echt helemaal niets, voor ze wilt betekenen. Creperen kunnen ze.

    Burgerslachtoffers? Er zijn geen burgerslachtoffers, wat tot grote teleurstelling in uw miserabele hersenpan lijdt. Zo graag had u daar politieke ophef daarover gezien. Dat er in Irak en Syria mensen door bruut geweld van IS omkomen interesseert u eigenlijk helemaal niets.

    Uw normen en waarden stellen niets voor. Enkel ter zelfbevlekking en ter ere van uw ijdelheid. Kijk mij eens even onafhankelijk oordelen.

    U bent hautain. Arrogant. U kijkt met dedain niet alleen op de politiek neer maar ook op de andere Nederlanders die niet uw mening delen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte heer/mevrouw Klerk,

    dank voor uw bijzonder opbouwende reactie. Met Karabulut heb ik niets, net zo min als met haar partij. En wat zij wel of niet doet, zal me worst wezen.

    Geen burgerslachtoffers? Er zijn zeker ook geen burgerslachtoffers gevallen, bij de illegale oorlog die de VS tegen Irak begon, met Nederlandse steun overigens. U bent er zeker ook van overtuigd, dat er geen burgerslachtoffers vallen met de drone aanvallen van de VS in het Midden-Oosten, Pakistan en nog een paar Afrikaanse landen? Dat er slachtoffers vallen, interesseert mij wel degelijk, daar maak ik geen onderscheid wat betreft de daders, als u mijn blog regelmatig zou lezen, had u dat geweten. Over weten gesproken: u bent blijkbaar niet op de hoogte hoe IS is ontstaan. IS ontstond door de eerder genoemde illegale oorlog van de VS tegen Irak, ook dat had u kunnen weten, als u mijn blog regelmatig zou lezen. De acties van de VS en de rest van het westen tegen IS, zijn voor het grootste deel zinloos, dat geven zelfs militair deskundigen toe. Acties als de Koerden helpen tegen IS, met wapenhulp en instructeurs, zijn wel zinvol, ook dat had u hier kunnen lezen. Trouwens als ik mij niet vergis, heeft Karabulut zich daar wel voor ingezet.....

    Mijn waarden en normen, zijn mijn zaak, niet de uwe. Daarover gesproken, zo te lezen zijn uw waarden en normen, blindelings geloven wat de VS en de NAVO de wereld voorliegen en daar vooral geen vraagtekens bij zetten, zelfs niet na meer dan 1 miljoen (dodelijke) slachtoffers in Irak!! Als wij iets willen doen tegen IS, zouden we moeten stoppen, met onze bloedige bemoeienis in het Midden-Oosten en elders. Het is u waarschijnlijk niet bekend, maar Saoedi-Arabië en een aantal andere Arabische landen bombarderen de Houthi's in Jemen, deze groep kwam in opstand, doordat de regering van Jemen, Al Qaida en IS de handen boven het hoofd hield, daar deze terreurgroepen soennitisch zijn en o.a. de Houthi's aanvielen in Jemen (o.a. met aanvallen op moskeeën van deze sjiieten). De VS en daarmee het westen staan achter de bombardementen op de Houthi's waar alweer een groot aantal burgerslachtoffers zijn gevallen en vallen!!! Maar dan wel humanitaire hulp verlenen, die nodig is, door deze bombardementen. In feite verdedigt het westen, onder aanvoering van de VS terreurgroepen IS en Al Qaida!! Dit is niet nieuw: de VS en het westen hebben IS in het verleden al voorzien van wapens en zelfs vorig jaar, heeft de VS twee legervliegtuigen vol wapens geleverd aan IS in Irak, hier is een flink aantal mensen getuige van geweest. Ach ja, Saoedi-Arabië, de grootste handelspartner van het westen en de steun en toeverlaat van IS en Al Qaida. Wat dacht u overigens van de grote wapenbeurs onlangs in Bahrein? Dacht u dat al de wapens die daar verkocht worden, in handen komen van 'onze vrienden?' ha! ha! ha! Laat u nakijken!

    Over 'hautain, arrogant en dedain' gesproken, dat zijn vooral kwalificaties die van toepassing zijn op Rutte 2 (en voorgaande kabinetten) en een groot deel van de andere politieke partijen. Eén van de redenen, waarom ik dit blog ben gestart.
    Zeker omdat de grote landelijke mediaorganen braaf aan de leiband van de politiek lopen.

    Nogmaals dank voor uw geweldig opbouwende kritiek!
    Slaap rustig verder,
    met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Unknown,

    het is intussen 18 februari 2020, wat vindt u nu zelf van uw reactie?? Zie bijvoorbeeld de eerste link in mijn bericht, met de tekst: Defensie wist enz., vandaag toegevoegd.

    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen