Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 8 februari 2014

Julius Terpstra, meer democratie voor de burger en betrokkenheid van de burger bij de politiek, maar geen gekozen burgemeester..... ha! ha! ha! ha! ha!

De lachende cavia van het CDJA, leeghoofd Julius Terpstra, was vanmorgen te horen bij BNR, na 11.00 u. Hier stelde hij, dat 'wij' (van het CDJA) voor meer democratie zijn...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja veronderstel, dat je daar tegen zou zijn, in onze zogenaamde democratie! Maar dat was het nog niet: Terpstra wil de burger meer bij de politiek betrokken moet worden, om te beginnen is hij daarom tegen een gekozen burgemeester......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als negatief voorbeeld (ha! ha! ha!) noemde hij Utrecht, waar de inwoners wat jaren geleden mochten kiezen tussen een lid van de PvdA en nog een lid van de PvdA....... ha! ha! ha! ha! ha! Hé flapdrol, dat heeft niets met democratische verkiezingen te maken, tijd voor een studie politicologie, al zal jij daar de capaciteiten niet voor hebben, gezien al het domme gelul, dat je durft te ventileren.......

In dezelfde studio zat tegelijkertijd Segers, een dingdonghoofd van de ChristenUnie. Deze heeft een incestueuze verhouding met een aantal burgemeesters, althans dat zou je kunnen concluderen, uit het feit, dat hij het minstens 80 keer over een burgervader had...... ha! ha! ha! ha! ha! De burgemeester moet boven de partijen staan, aldus Segers, die weliswaar 40 jaar is, maar nog nooit heeft begrepen, dat 99% van de burgemeesters niet alleen lid zijn van een politieke partij, maar zelfs uit de politiek komen...... ha! ha! ha! ha! ha!
Deze dombo durfde te zeggen, dat Wolfsen door een meerderheid van de Utrechtenaren werd gekozen...... ha! ha! ha! ha! Natuurlijk zei hij, dat Wolfsen door de meerderheid van de stemmers werd gekozen, maar als je zo'n uitlating doet, laat je de luisteraar geloven, dat de meerderheid van de Utrechtenaren, Wolfsen als burgemeester wilde en dat is héééééél ver naast de werkelijkheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten