Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 februari 2014

Muzikaal recept voor echte bescherming van de privacy en het aanpakken van de banken, als eerste de ING!!!

Muziek is een uiterst krachtig geneesmiddel, of eigenlijk zijn je hersenen dat, maar wanneer je van muziek geniet, bereik je die geneeskracht vaak makkelijker, daar je hersenen dagelijks worden afgeladen, met naast noodzakelijke vulling, voornamelijk een hele berg bagger. Door de sessie van de dr. leer je jezelf bij de start je hersenen te ontdoen van de troep en daarna op te laden voor de volgende dag. Eén waarschuwing, met het verruimen van je geest, zal je heel snel inzien, dat we zo niet door kunnen gaan op de wereld, we moeten in actie komen en zorgen dat er een eind komt aan het ongebreidelde vrijemarktkapitalisme, we moeten eindelijk leren, dat ieder mens op deze kleine kloteplaneet recht heeft op een menswaardig leven (en dat neemt dr. P heel ruim!!) en geluk (bovendien: je kan niet illegaal zijn, als je op deze planeet bent geboren!) . Een planeet waar de mens zorg draagt voor het milieu en de natuur, i.p.v. de planeet 'duurzaam' naar de knoppen te helpen en daarbij letterlijk over massa's lijken gaand, vooral in ontwikkelingslanden zoals je zult begrijpen........
Over massa's gesproken, er zijn massa's mensen zoals jij en ik, zoek ze op in je omgeving organiseer je en kijk wat je kunt doen!

Ingrediënt 1: Nico en 'Chelsea Girl', een intrigerende stem, niet die van een 'technische zangeres', maar wel één die je bijblijft en waar je je heel lekker ontspannen op kan voelen. 




Een album van nadat Nico mee speelde met de Velvet Underground (1965 t/m 1967) 
Een mooi album!! Zangeres met aparte stem? Janis Joplin! Hier met Big Brother & The Holding Company, met hun eerste gelijknamige album, een prachtig album natuurlijk, dat ik dit er nog bij moet zeggen?!! Nog een zangeres met een heel sterk eigen geluid: Grace Jones met het compilatiealbum 'Island Life', vooral de 'spacereggae' nummers vind ik wahnsinnhaftgeschissen!!!! Vooruit nog één, de absolute godin van de alternatieve muziek van dit deel van het noordelijk halfrond: Björk en 'Post', godverdegodver wat blijft dit geniaal mooi!!!! Magische psychedelica!!!
Dan iets geheel anders, ik ben nooit zo van de dj's, maar toen zijn hoogdoorgeblazen luchtigheid Lucos Bravos Primeros mij dit album liet horen, was ik meteen verkocht, DJ Shadow en 'The Less You Know The Better', allemachtiggggggggggggggggggguggegugguggu GRRRRROOOOOTSSSSssssssssss!!!!!Psychedelische......., ja wat, jazz, rock, beat, funk? Ach, je kan het zo gek niet bedenken of je komt het wel tegen op dit album!!! Altijd een goed ingrediënt vormt de muziek van Underworld, nu met het legendarische album 'dubnobasswithmyheadman', is dat genieten of genieten, nou? Dacht 't wel hè, dubbel genieten!!! Tot slot zusters, broeders ook, Flying Lotus en 'Los Angelos', zo en dan langzaam wegtrippen.......
Veel plezier en laat je niet besodemieteren, pas op voor politici, ondernemers, religieuze fanaten en nationalistische zwijnen! (met excuus aan de met dat volk vergeleken edele dieren!)

BRUP? DRUP? BIPS? HIPS? BRUPPERDIEDRUPPERDIEHIPSEBIPS!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten