Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 februari 2014

Stem sportief, stem voor haatzaaiers................

Zag gisteren een knots van een bord, met verkiezingscampagne reclame voor een lokale LPF partij (of is dat net als de PVV een vereniging?).

De tekst: STEM SPORTIEF! STEM LPF WESTLAND!

Onder deze tekst werd duidelijk gemaakt, dat het niet om de Lijst Pim Fortuyn gaat, maar de 'Lokale Politieke Federatie.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De tuinders zijn er zeker achter gekomen, dat Pim Fortuyn, niet alleen homo was, maar ook een zelfverklaarde praktiserend pedofiel! Als men in het Westland ergens de pest aan heeft, zijn het wel homo's en pedofielen, die men daar meestal over één kam scheert.......... Maar enig onderzoek leert, dat deze partij (?) wel de denkbeelden van pedo Fortuyn hoog heeft zitten en als leidraad gebruikt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dan de tekst, wat is er 'sportief' aan het haatzaaien tegen minderheidsgroepen? Het verkiezingsprogramma, waarin 3 vage beloften te vinden zijn, belooft geen loze beloften te zullen doen en spreekt o.a. over de 'problematiek rond' MOE-landers (mensen uit Midden- en Oost-Europese landen). Niets over de aart van die problematiek, maar het woord 'problematiek' laat zich raden....... Terwijl deze MOE-landers worden uitgebuit in het Westland: -ze verdienen lonen, die onder het minimumloon liggen, - ze werken onder arbeidsvoorwaarden, die hier ver voor de oorlog 'normaal' waren en ze moeten grote kosten maken voor, meestal slechte, huisvesting. Deze partij van hufters kan dan ook beter spreken over het probleem, dat de MOE-mensen in het Westland worden behandeld als 3de rangs burgers............ Men mag in het Westland blij zijn, dat de MOE-landers zich, ondanks de onmenselijke behandeling, nog zo netjes gedragen!!!!

Overigens is het programma, zoals op de site van LPF Westland te vinden, nog geen A4 groot......

Wat een stel griezels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten