Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 februari 2014

Teeven: 'je moet dicht bij de wet blijven.......', als je stemming maakt tegen de rechterlijke macht!

Afgelopen zondag was blokhoofd en VVD onbenul hufter Teeven te gast in Buiten Hof. Het gesprek kwam bij het onder druk zetten van de rechter, door uitspraken in de politiek, u weet wel, een kolfje naar de hand van Teeven. 'Nee, de rechter wordt niet onder druk gezet, als de minister of staatssecretaris uitlatingen doen over een zaak, zoals Rutte in de aanloop van de verkiezingen deed, toen hij stelde dat als Volkert van der G. met proefverlof zou gaan, hij de verantwoordelijk minister zou ontslaan. Of alle bruine luchtballonnen van Teeven zelf in deze zaak. Nee, hoe kom je erbij, dat wanneer je de onderbuik van Nederland aanspreekt, en voert met haat, dat de rechter zich dan onder druk gezet zou voelen, hoe verzint u het?!! Volgens Teeven moet je in dit soort zaken dicht bij de wet blijven........ ha! ha! ha! ha! ha! U snapt 'm al, Teeven bedoelt, dat hij zijn topambtenaren vraagt te onderzoeken, wat hij nog net wel in het openbaar mag zeggen in dit soort zaken en inderdaad hij begon uit te leggen, in welke zaken, hij op een bepaald moment z'n scheur legaal publiekelijk mag opentrekken, jezus wat een smeerlap!!

Teeven over de slachtofferrol in rechtzaken: 'van de ene rechter mag het slachtoffer meer, dan de wet toestaat in dit soort zaken , terwijl een andere rechter zich aan de wet houdt', kijk dat wil Teeven rechttrekken, dus ook de andere rechter moet buiten de wet treden, hoe dan? Nou simpel de wet veranderen!!! Even later liet de flapdrol vallen, dat de rechter wel zijn eigen inzicht moet kunnen volgen..... ha! ha! ha! ha! ha! Zie hier Teeven ten voeten uit: een waardeloze zak, die wat voor zich uit zit te zwetsen en alleen nog wat bereik heeft bij 'aartsconservatieve' neoliberalen en de grote vette onderbuik in dit land!!!

U zult misschien zeggen, wat kan mij Volkert van der G. verdommen, maar Teeven, Opstelten en Rutte 2 kleden langzaam maar zeker het Nederlandse rechtssysteem uit........ en reken maar dat u daar het slachtoffer van kan worden. Neem alleen al de blokkades, die de opvolgende regeringen, de laatste 15 jaar hebben opgeworpen, zodat de gewone mens uitermate moeilijk, zo niet onmogelijk haar/zijn recht kan halen.......
Nogmaals belachelijk dat het OM en Justitie in één ministerie zitten!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten