Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 februari 2014

Felix Meurders: de politie in het noorden is tot in de puntjes bewapend......... ha! ha! ha! ha!

Het meer dan suffe stel, Felix Meurders en Willemijn Veenhoven, presenteren tegenwoordig een zo mogelijk nog suffer programma tussen 12.00 en 14.00 u. op Radio1. Veenhoven maakt dagelijks fikse uitglijders, dat was te verwachten van deze nitwit, maar Meurders begint het nu ook onder de knie te krijgen. Ik vermoed dat dit komt, door de pogingen van Meurders als 'cabaretier-presentator' te functioneren, op suf niveau probeert de oude zak leuk te zijn........ ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat is dan weer wel leuk!

Deze week besteedt het stel veel aandacht aan het voortvluchtige misdadige stel, sensationeel dus dat moet je breed uitmeten... Vanmiddag stelde Meurders dat de politie in het noorden, vanwege deze misdadigers, tot in de puntjes bewapend is............ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ga eindelijk naar 't bejaardentehuis Meurders, daar ben jij overrijp voor!!!!
En Veenhoven? Die is totaal niet leuk en zou gezien haar 'prestaties' zo snel mogelijk op straat geschopt moeten worden, maar als het niet anders kan, laat ze zich dan alleen met sport bemoeien, daar heeft ze al heel veel moeite mee, laat staan met actualiteiten!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten