Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 februari 2014

Mient Jan Faber, de oorlogshitser, wil nu kruisraketten met veel kernlading om de vrede te bewaren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is de over een enorme slappe poedeldrol getilde hufter Faber nu helemaal in de bol geslagen. Faber riep, godbetert als oud voorzitter van Pax Christi, de laatste 25 jaar al diverse keren op tot oorlog. De laatste keer dat hij daar de media flink mee haalde, was al voordat de VS, Irak in een illegale oorlog binnenviel, hij pleitte toen voor oorlog tegen dat land......

Die oorlog heeft intussen aan meer dan 1 miljoen mensen het leven gekost, maar dat maakt hem niet uit, Faber gaat gewoon door, hij stelt nu, dat alleen kernwapens de vrede kunnen bewaren............ Wat een ongelofelijke idioot! De klootzak staat er niet bij stil, dat er meer over een drol getilde idioten zijn, zoals hijzelf, die als ze bij de knop kunnen, deze misschien wel eens kunnen indrukken, bijvoorbeeld in een fiks psychotische bui...... Bovendien wie geeft de garantie, dat de VS de volgende keer, i.p.v. een conventionele (illegale) oorlog tegen een land te beginnen, zo'n land misschien wel met kernraketten bestoken???!!!!

Eén ding is zeker de kernwapens bezittende landen, zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe kernwapens, om dat te stoppen, moet je vooral figuren als Faber geen podium geven! De kernwapens moeten zo snel mogelijk de wereld uit, liever vandaag dan morgen, voordat gekken deze wapens gaan gebruiken!!!! Om over Israël nog maar te zwijgen, de kans dat zij een kernwapen tegen Iran zullen gebruiken, is levensgroot!!!

Als kernwapens gehandhaafd blijven als 'vredesbewaarder' (ha! ha! ha!), zal de wil van schimmige regimes, zich van een dergelijk wapen, of een ander massavernietigingswapen te voorzien, levensgroot blijven. Met andere woorden, dit achterlijke idee is een aanjager van de wapenwedloop!!!!

Mocht u Faber tegenkomen, haal niet in, blijf links rijden, waarschuw hem vooral niet met lichtsignalen, maar pak (vergeet niet uw handschoenen en mondmasker!) hem behoedzaam in, voldoende frankeren en opsturen naar Bratsk, Siberië, daar weten ze wel weg, met psychopaten als Faber!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten