Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 18 februari 2014

Muzikaal recept voor het aan de kaak stellen van hypocriete 'natuurbeschermers' als Menno Bentveld en Wouter van Dieren

Geen eigen bijdrage voor de geneeskrachtige sessies van blogdruïde en dokter Pisser, zelfs geen declaratie, de sessies met de geneeskrachtige recepten zijn geheel en al gratis. Heb je je dag niet, of juist wel, maakt allemaal niet uit, met de recepten van dr. P voelt iedereen zich na het eerste uur al een heel stuk beter, of nog beter. Verruim je geest met deze recepten en zie eindelijk hoe de wereld waarin we leven er echt uitziet, onmenselijk, keihard, egoïstisch, een wereld waarin alleen het geluk van enkelen, zoveel mogelijk macht en geld vergaren, als het hoogste goed wordt gezien, waarmee die enkelen zelfs niet aarzelen om het milieu naar de kloten te helpen, om hun doelen te verwezenlijken. Gooi je oogkleppen weg en zet je in voor een wereld waar geluk het hoogste doel is!

De dokter was in een goede stemming, al van ver hoorde ik hem een bewerking van het nummer 'Lies' van Fischer Z spelen, op zijn windpijporgelfiets, ik moet toegeven dat ik toen het ergste verwachtte, had ik ergens over gelogen? Maar gelukkig stond dr. P even later lachend voor me en vertelde over de komende heiligverklaring van paus Johan Paulus II, vanwege de 2 wonderen, die hij gedaan zou hebben, het mooit vond de dr.  nog wel, dat een professor in de wetenschap van wonderen, een onderzoek aan het verrichten is. Al duurde het bijna 5 minuten, voor hij het helemaal uit kon leggen, telekns schoot hij weer in de lach!
Voorgerecht deze dag: Miles Davis en 'I Could Write A Book', uit de 10 delige box 'Kind Of Davis', prachtige jazz, om je geest te ontdoen van de dagelijkse beslommeringen in voorbereiding op de rest van dit recept. Dit album bevat het hele album 'Relaxin' With The Miles Davis Quinted', plus 2 extra nummers, dit album kwam uit in 1956, in dat jaar verschenen maar liefst 4 albums van deze trompetgod!!! Nu weer een rare bokkensprong van onze dr.: Jon & Vangelis met 'Short Stories', ik weet het niet hoor, maar ik vind de muziek van deze 2, meestal een hoog halleluja huppellul gehalte hebben, oké het zit goed in elkaar, maar het is allemaal te gelikt en te zoet, ach maakt 't uit, de dr. vindt 't mooi en jij misschien ook!! Kijk nu komt die ouwe los: Polyrock met het gelijknamig album, een uiterst vreemd project waar Philip Glass zijn medewerking aan verleende en deels de productie deed, prachtige vervreemdende popachtige rock, lijkt wat op Talking Heads en The Feelies, één bak energie, meer dan prachtig!!! Over 'poly' gesproken, het laatste nummer van het volgende album heet; 'Polyclimate Is Here', maar dat is niet de enige reden, dat de dr. dit album 'I Am A Model' van John Ruth heeft opgenomen in z'n recept, het sluit wonderwel mooi aan op Polyrock, psychedelische waverock van extreem hoog niveau!!! Nu we toch op de 'nieuwe golf' zitten, het voorhoofdgerecht door Gary Numan en het compilatiealbum 'Rumour', een heel bijzonder muzikant, smegmaar een genius, die het eind jaren 70 aandurfde zonder gitaar op te treden, hij was een voorbeeld voor veel synthpoprock groepen, een schitterend album, maar wel deels met prachtige gitaarmuziek!!!! In latere jaren trad Numan weer met gitaar op en bepaald niet onverdienstelijk! Hoofdgerecht: The Chemical Brothers en 'Further'(video album), dat dit mooi is, hoef ik je natuurlijk niet te vertellen, psychedelische elektrotrance van grote klasse!!! Tot slot 'Dubnology 2' 'lost in bass', een geweldig trance verzamel album, een uiterst sterk geneesmiddel met namen als Loop Guru, Knights Of The Occasional Table, Sabres Of Paradise e.a., gurrrróóóóóts!!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAF! BRAF! BRAF!                          BRAPBRAPBRAP!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten