Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 februari 2014

ING: geen dubbele afschrijvingen, dus geen eigen verantwoording voor de klanten...........

ING meldde vanmorgen over de storing die het bedrijf had met internetbankieren, dat er dubbele afschrijvingen waren gedaan, maar dat de verantwoording daarvoor niet bij ING lag, maar bij de klant. Dus ING had een storing, waardoor deze dubbele afschrijvingen volgens ING konden gebeuren, maar de klant werd daar verantwoordelijk voor gesteld!!!!  De klant moest maar zien, hoe ze de bedragen konden terugvorderen. Later trok ING deze uitleg in, er waren geen dubbele afschrijvingen gedaan, dus de klanten hoefden niet bang te zijn of ze een dubbel betaald bedrag konden terugvorderen. Het laatste bericht ging verder met de mededeling, dat er niets was afgeschreven!

ING sprak in het laatste bericht van 'ongelukkige communicatie......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ongelukkige communicatie? Dit is wel het eufemisme van de maand!!! Uiterst onbeschofte communicatie, zullen ze bij ING bedoelen!
Ongelofelijk, je hebt een storing, waardoor het zou kunnen gebeuren, dat bedragen niet één keer worden afgeschreven maar twee keer en dan de klant verantwoordelijk stellen voor je eigen waardeloze systeem? Totaal belachelijk, toevallig schreef ik eerder een bericht, over het akkoord tussen de banken, de Consumentenbond (!!!) en de overheid*, waarin de banken hun klanten verantwoordelijk kunnen stellen voor het onrechtmatig afschrijven van bedragen door derden van hun rekening, een grof schandaal. Telkens blijkt weer, dat de computers van de banken zo lek zijn als een mand, bovendien is de software al net zo waardeloos, dan de klanten verantwoordelijk stellen, is een gotspe!!!!

De brutaliteit van de banken kent ondertussen geen grenzen meer, eerst zo ongeveer de hele wereld in een crisis storten, honderden miljarden aan belastinggeld door het bankenputje spoelen en dan gewoon doorgaan met uiterst onbeschoft, klantonvriendelijk gedrag!! Dit nog naast de voortdurende belachelijke topsalarissen, bonussen en zaken doen, die met het bankwezen niets van doen hebben!! Of wat dacht u van de bij tijd en wijle opduikende berichten, waarin de bankentop klaagt, dat de banken te veel aan de leiband liggen, of de al veel te lage financiële buffer, veel te hoog noemen!!!

*Hier de link naar het bedoelde eerdere bericht over het gesloten akkoord, waarin u een oor aan wordt genaaid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten