Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 februari 2014

Burgemeester Sijbom: 'ik ben burgemeester van iedereen, alleen met een CDA achtergrond....... ha! ha! ha! ha! ha!

Burgemeester Michael Sijbom van Losser was afgelopen zaterdag te gast bij BNR Campagne. Hier zei deze superflapdrol dat hij niet een CDA burgemeester is, nee hij is een burgemeester van iedereen, maar wel een burgemeester met het CDA op de achtergrond......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vandaar dat hij optrad in een programma gewijd aan de gemeenteraadsverkiezingen........ ha! ha! ha! ha! ha!

Voorts wist deze 'burgervader', die zich wel degelijk met partijpolitiek bezighoudt, dat het CDA niet overal tegen is, het CDA is constructief.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja ja, wel een grote bek over alles wat er fout is aan Rutte 2, zoals van Aersma Buma veelal pleegt te doen, terwijl veelal hetzelfde afbraakbeleid wordt gevoerd, dat het CDA voerde t/m Balkenende 4 en Rutte 1.  Als het eenmaal op stemmen aankomt, stemt het CDA gewoon 'netjes' mee met Rutte 2. Dat laatste verzwijgen van Aersma Buma en zijn volksverlakker-collega's natuurlijk, als zij publiekelijk hun gif spuien over Rutte 2.......

Stemmen op het CDA? Denk 2 keer na, voordat u zich voor de 10de keer een oor aan laat naaien, door deze volksverlakkers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten