Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 februari 2014

Muzikaal recept tegen de staat van beleg, die de komende week van kracht is in Den Haag!!!!

Geef je leven muzikale kleur met de uiterst geneeskrachtige recepten van blogdruïde en -dokter Pisser. Met deze recepten wil hij niet alleen meer plezier in je leven brengen, maar hij hoopt hiermee, de geesten van velen te verruimen, daar je met een verruimde geest vrijwel onmiddellijk doorhebt, hoe je praktisch dagelijks een oor wordt aangenaaid, als het niet door de politiek is, wel door het bedrijfsleven, of de dienstverlenende sector. Het grote voordeel van een verruimde geest is bovendien, dat je niet meer ontvankelijk bent voor de sprookjes, die de divers religies hun volgelingen voorhouden, zelfs al ben je als kind gehersenspoeld met het gif, dat men religie pleegt te noemen!! Al zijn er voor deze personen meerdere sessies nodig, zo'n hersenspoeling raak je niet zo snel kwijt, jammer genoeg......... Vandaar dat de dr. en jouw Azijnpisser al jaren pleiten voor een totaal verbod op religieuze opvoeding en onderwijs, tot minstens 18 jaar,. we leven goddomme niet meer in 1514!!!!

Ondanks dat de dokter flink liep te mopperen, op de staat van beleg, die zondag of maandag ingaat in Den Haag, was hij verder goed gemutst. Dat zal wel te maken hebben, met het optreden van Samsom gisteravond, die weer eens loze beloften deed bij de oude wijvenclub Pauw&Witteman, als Samsom beloften doet, weet je zeker, dat hij juist die beloften niet na zal komen. Dr. P moest vanwege de vals-serieuze kop die Samsom daar bij trekt, waardoor hij er nog belachelijker uitziet dan normaal onbedaarlijk lachen, waarna hij stelde: "Waar haalt deze klootzak het gore lef vandaan, nadat hij al zo vaak op z'n bek ging", Dr. P fietste weer weg, ik hoorde hem nog een keer hard 'Samsom' zeggen,  waarop hij weer begon te proesten
Vandaag start dr. P met één van de vele mooie albums uit de box 'Kind Of Davis', het album 'Miles Davis & Modern Jazz Giants, dit bestaat uit de originele albums 'Miles Davis & The Modern Jazz Ginats' en  'Bag's Groove, prachtige muziek uit 1954 en '56. Onder andere met medewerking van Thelonious Monk, Sonny Rollins en Milt Jackson (Vibrafoon), zoals gezegd Mooi, met een hoofdletter!!!! Van iets later Manfred Mann en het album 'EP Collection', prachtig werk van deze geweldige 60er jaren band, genieten!!!! Alweer iets geheel anders, al speelde Manfred Mann met hetzelfde gemak jazz, nu Janis Joplin en het album 'Greatest Hits', als je deze hebt, de remix met bonus, op het net kan ik die niet zo snel vinden. Moet ik nog zeggen dat dit waanzinnig sterke blues/rock/soul in de mix is? Nee hè, machtig wat een stem en nog steeds uiterst bijzonder, wat zonde dat zij zo jong overleed. Zo en nu met een flinke stap naar Animal Collective en 'Centipede Hz', dit is even wat anders hè, experimentele,psychedelische alternatieve rockpop, het enthousiasme en virtuositeit zijn beslist niet minder dan op de vorige albums, allemachtig  krachtig!!!! Nog zo één: Blockhead en 'Interludes After Midnight', jezus mensen wat is dit sterk, pas op voor een o.d.!!!! het voorlaatste ingrediënt: Seelenluft en 'The Way We Go', Zwitserse psychedelische synthpoprock van grote Matterhorn hoogte!! Tot slot: Bombay Showpig en 'Vulture/Provider' psychedelsiche blaasrock van Nederlandse bodem en on-Nederlands goed!!!! Met groet aan Patrick Votrian.

Mijn excuus voor de klotereclames bij de 'links'.

BRAPZAPPERDIEPRAKZAK!                 BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten