Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 februari 2014

Recourt verdedigt Plasterk en is tevens een kundig bankdirecteur annex hypotheekverstrekker

De geleerde onbenul van de PvdA, Recourt was vorige week vrijdag te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt. Hier stelde deze neoliberale sufferd, in verschillende bewoordingen, dat Plasterk zijn werk tot nu toe goed gedaan heeft...... ha! ha! ha! ha! Ja, als je liegen en de boel besodemieteren zoals in het aftapschandaal en dan gewoon blijven zitten, goed werk vindt, is hij inderdaad waanzinnig bezig......... Natuurlijk was Samsom terecht boos, want Recourt wil natuurlijk wel kunnen bouwen op D666 en niet met terechte moties van wantrouwen geconfronteerd worden, waar haalt Pechtold het gore lef vandaan?!!

Het rapport op het bureau van Plasterk, betreffende de BES eilanden en waar actie op moet worden ondernomen, ligt daar met toestemming van de Kamer, aldus Recourt....... Het valt me nog mee, dat hij niet stelde, dat Pechtold al op de hoogte was, van het document waaruit bleek dat Plasterk loog, betreffende zijn uitlatingen gedaan in Nieuwsuur op 30 oktober 2013, daar hij dat in de commissie stiekem  al gehoord zou hebben. Zoals PvdA doerak Stemerdink eerder durfde te suggereren, maar dat intussen door meerdere leden van die belachelijke antidemocratische commissie in 'verborgen taal' is ontkend..........

Flexcontracten van maximaal 2 jaar, zijn goed voor jongeren, zo worden zij na 2 jaar op straat geflikkerd, i.p.v. 3 jaar........ Dat laatste zijn natuurlijk mijn woorden, daar Recourt lult alsof hij een  grote arbeidsdeskundige is, die zelf jarenlange ervaring heeft, als simpel werknemer met flexcontracten...... Het is zo goed voor jongeren, dat de wet waarin dit is vervat, niet morgen, niet in juni dit jaar, zoals het plan was, maar 'zelfs al' per juni 2015 van kracht wordt.......... Het is dus zo goed, dat het nog een jaar uitgesteld wordt...... ha! ha! ha! ha! ha! Dit alles is dan ook 'de vrucht' van het breedgedragen (a)'sociale akkoord'. Breedgedragen volgens Recourt, omdat de FNV het ook getekend heeft, u weet wel de vakbond, die na een coup van PvdA rollatorslet Klijnsma, weer strak geleid wordt door regeringsgetrouw PvdA lid Ton Heerts...........

Tot slot moest Recourt nog even kwijt, dat die 2 jarige flexcontracten, bevochten zijn door jongeren........ Hij bedoelt door de Jonge Socialisten, die zich in tegenstelling tot de 'PvdA volwassen' socialistisch noemt, iets dat de PvdA niet over hun 'volwassen' afdeling wil horen, nou ja, op 1 mei zingen ze wel eens de Internationale in bejaardentehuizen of ouderenclubs, maar dat is het dan ook wel!! Als bankdirecteur voor de villabezitters rond zijn eigen huis, weet Recourt ook, dat banken wel degelijk hypotheken verstrekken aan gewone werknemers met een 5 jaren contract........... Vooral die met een inkomen van één miljoen of meer per jaar!!!!!

Deze enorme flapdrol was rechter, je zal hem in die hoedanigheid maar voor je hebben gehad....., jezus!!!!

U weet het hè, ga a.u.b. stemmen, maar niet op de PvdA!!! Bent u gewoon werknemer, of door falend regeringsbeleid uitkeringsgerechtigd, laat dan ook het CDA, de VVD, D666, GroenLinks, ChristenUnie, SGP en PVV rechts liggen. Die laatste partij beweging is antidemocratisch en al helemaal niet te vertrouwen, net als bij de PvdA blijven de meeste beloften vers, tot een half uur na te zijn uitgesproken, waarna ze na een dag zo rot als een mispel zijn! Om nog maar te zwijgen over de onveiligheid, die deze beweging veroorzaakt, door haatzaaien en de kosten die dit oplevert voor de belastingbetaler!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten