Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 februari 2014

Muzikaal recept tegen razzia's in Nederland

Een nieuwe dag en een nieuw recept, niet dat dit automatisch zegt, dat er gisteren ook een recept was, ook al was dat wel zo, of beter nog, het niet zo was. Kortom je weet 't maar nooit! Zoals gezegd een nieuw recept, (al...., o nee) uit de levenslange reeks met uiterst geneeskrachtige recepten van jouw eigen blogdokter en muziekdruïde P. Pisser, recepten, die mits gevolgd op de voorschriften (zo hard mogelijk en de bas zo hoog mogelijk, zonder je huisgenoten daar mee te pesten, of de buren, of je eigen gehoor. Koptelefoon gebruik wordt dan ook ten zeerste afgeraden door dr. P.
Maak van je bovenkamer een universum en geniet!

Dr. P was flink pissig toen hij vandaag zijn recept inleverde, vloekend gaf hij op de stoep 'stem' aan zijn ongenoegen (nu stem een scheepstoeter komt meer in de buurt...) over de nieuwste politie bevoegdheden per 1 maart, wanneer de politie een huis mag binnenvallen, als het vermoeden er is, dat een illegaal wordt opgevangen...... Het is godvurredomme de Tweede Wereldoorlog niet! Aldus een rood aangelopen dr. Ik heb snel zijn waterpijp voorop zijn fiets aangestoken en een slang in z'n mond gestopt, na 2 fikse trekken, klaarde z'n gezicht een beetje op, al pruttelde hij nog wat na, ik hoorde 'm nog zeggen, dat ze Teeven in Afrika neer moesten zetten, zonder geld en papieren.....
Voorgerecht: Tovy Meshoulam op een bedje van 'Acoustics', schitterende jazzfunk/rock, of jazz fusion, wat jij wil, het is jouw vandaagdag! Dit alles gespeeld op bigband manier, prachtig!!! Helaas ik kan zo snel niets vinden op het net van deze figuur. Waarschijnlijk voor de tegenstelling, al is het eerste album lekker, om ballast uit je hoofd te lozen, nu het album met de banaan van Velvet Underground, 'The Velvet Underground & Nico', een machtig mooi album, je zou bijna kunnen zeggen, witte rock, zoals die bedoeld was, met een uiterst fijn laagje psychedelica, o.a. door de productie van Andy Warhol. En afblijven van heroïne hè, daar kan je na één keer gebruiken verslaafd aan raken en binnen een paar jaar ben je daarna 20 jaar ouder!!! Vooruit nog een ouwe: Can met 'Monster Movie', (aan de rechterkant de volgende nummers selecteren) uit 1969, maar nog steeds wonderlijk mooi, net zo gepolijst als The Velvet Underground, dus een lekker rauw geluid!!!! Tijd voor een bak lol! Ween met 'Craters Of The Sac', je snapt 't al, als je de titel leest en de vreselijke hoes erbij ziet! Maar jezus wat een muzikanten en war een waanzinnige lol!!! Een album met niet eerder uitgebracht materiaal en andere versies van bestaande nummers, zoals een uitgerekt 'Big Fat Fuck', genieten mensen!! Om weer een beetje bij te komen, hier het voorhoofdgerecht in de vorm van een stichtelijk muziekje: Ministry: 'Filth Pig', keiharde psychedelische rock, of industrial, wat jij wilt (of ben je niet wild?), groots gespeeld en let op de teksten! Door met het hoofdgerecht, om nog een beetje meer bij te komen: Nine Inch Nails en 'Fixed', jezus mensen wat een bak energie, heerlijk! Tot slot zuhusters en broehoeders Fatboy Slim 'Live On Brighton Beach', een lekkere afzakker, aan het eind van deze psychedelische 8baan!
Lekker opgeladen? Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAPZAPARBRAPZOZOOZ!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten