Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 februari 2014

Timmermans legt even uit wat er gebeurd in Oekraïne

Timmermans was gistermiddag te gast bij BNR zwaargewicht Hammelburg. Hier liet hij zijn 'licht' schijnen over de situatie in Oekraïne en dan met name in Kiev. De EU is neutraal in deze zaak, volgens Timmermans, in tegenstelling tot Rusland...... ha! ha! ha! ha! President Janoekovytsj is schuldig volgens Timmermans, omdat hij weigert nieuwe verkiezingen uit te schrijven en de grondwet te veranderen...... Hé flapdrol, weet je hoeveel voorstemmers je hier nodig hebt, om de grondwet te veranderen en wie ben jij, dat je denkt een ander land de wet voor te kunnen schrijven? De demonstranten in Kiev mogen van geluk spreken, dat ze niet in Nederland zitten, want dan hadden ze allang vast gezeten, was het leger op alle hoeken van de straten te zien geweest en was de opstand allang neergeslagen, er wordt in Nederland niet voor niets in burgerlijk gebied getraind door het leger! Timmermans moet zich maar even voorstellen, wat het betekent als 'demonstranten' wapens ter hand nemen, overheidsgebouwen plunderen en in brand steken......

Volgens Timmermans geeft de regering van Oekraïne keer op keer niet toe, zoals hij de hiervoor genoemde bepalingen van de oppositie aanhaalde (grondwetswijziging en verkiezingen), het drukke baasje Timmermans moet eens even kijken hoeveel de oppositie in wil leveren, dan zou hij raar op z'n neus kijken......... Het is dan ook meermaals gebeurd, dat de oppositie stelt niet eens te willen onderhandelen!

Nee Rusland is de kwade genius, de Oekraïners willen niet onder de knoet van Putin, aldus de zwaar disfunctionerende pedante lul Timmermans, volgens hem staat het merendeel van de bevolking achter de demonstranten. Hammelburg corrigeerde hem gelukkig en zei dat dit 50% moet zijn. 'Nou', zei Timmermans, 'ik denk' dat ook aan de Russische kant van Oekraïne, een groot deel aansluiting bij de EU wil.......  Dat denkt Timmermans dus en de lul denkt zoveel gezag te hebben, dat de hele wereld onmiddellijk gelooft, wat hij denkt. Het lullige is intussen, dat Oekraïne zich beter tot Rusland kan wenden, als ze zich bij de EU zullen aansluiten, zal dit betekenen, dat men daar veel meer soevereiniteit in zal moeten leveren en vooral de grote onderlaag van de bevolking weer verder in de armoede zal worden gestort, m.a.w. de EU is met al haar regels en bepalingen verworden tot een 'Sovjet-Unie light', onder conservatief/neoliberaal bewind, dat begint nu zelfs langzaam tot de massa door te dringen binnen de EU. Zwitserland wordt gechanteerd door de EU, vanwege de xenofobe uitkomst van een referendum, daar kan je alles van vinden, maar een land daarop te verstaan geven, dat het platgelegd zal worden, gaat toch echt 10 stations te ver!!! Wat afluisteren en aftappen betreft, is de EU nu al veel verder, dan de Sovjet-Unie ooit kwam, gegevens, die de EU ook nog eens gedienstig overdraagt aan de VS.........

Timmermans durfde wel gisteren, hij zei op een gegeven moment, dat de EU moet bemiddelen, het gaat niet goed is, als de VN dat zou doen. Aldus de naar lucht happende vissenbek, o nee, dat doet hij alleen als hij moet 'lachen'. Waarom dan wel, de VN niet als onderhandelingspartner? Welnu dat zou maar de indruk wekken dat twee partijen om de macht in Oekraïne strijden, en dat is niet zo, dat wil alleen Putin's Rusland, de EU is geheel en al neutraal en onafhankelijk......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat 'n idioot!!!

Als je Timmermans over  Janoekovytsj hoort praten, zou je denken, dat het om een generaal gaat, die bloedig de macht greep en als een tiran regeert......... Voorlopig is Janoekovytsj net zo democratisch gekozen als Timmermans, ik zou zelfs Timmermans niet met hem willen vergelijken, bij dat niveau komt deze PvdA kleuter niet eens in de buurt! En geloof mij maar, ik ben bepaald geen fan van Janoekovytsj!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten