Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 februari 2014

Schultz van Haegen voert rechterlijke uitspraak uit: verplicht rekening houden met de gezondheid van bewoners en maakt daar weer een hele smerige show van........

Hare kwaadaardigheid Schultz van Haegen liet gisteren weten, dat per 1 maart de snelheid op een deel van de A13 (Rotterdam-Overschie) en de A10 (Amsterdam) wordt verlaagd naar de bedoelde snelheid op deze '80 kilometer zones'. Ze sprak met BNR, die hier natuurlijk bovenop sprong, de gezondheid van burgers, stellen boven de vrijheid van automobilisten, die het gaspedaal in willen drukken, hoe bedenk je 't?!! Of er gemeten was, voordat ze de snelheid naar 100 bracht, nee.... plop weg gesprek; even later nog een keer en 'plop', gesprek weer weg. Dat antwoord werd dan ook niet meer gegeven, toen de verbinding hersteld was, wat je uit  de 'mislukte antwoorden' op kon maken, was dat het niet gemeten was maar berekend, dus waarschijnlijk op een computer. Geen vraag van de presentator, of uit onderzoek is gebleken, dat de gezondheid van mensen door die snelheidsverhoging is verslechterd, want dat is 'ie........ Schultz van Haegen heeft de verplichte verlaging op de maximumsnelheid bij Overschie, uitgesproken door de rechter medio 2013, meer dan een half jaar tegengehouden, nu moet ze wel. Maar deze arrogante hufter geeft niet op, ze gaat meten, want als over een jaar blijkt, dat de vervuiling bij gebouwen op 60 meter afstand (dat is de norm die het RIVM* aanhoudt) verbeterd is, volgens de EU norm, een norm waar Nederland toch al niet aan voldoet, gaat de snelheid weer omhoog!!!!!!! Ja echt mensen, dat durfde deze smerige huppelkut te zeggen, schijt aan de gezondheid van het klootjesvolk, die stemmen toch niet op de VVD!!!!! Rijdt u wel eens over de A13 langs Overschie, dan begrijpt u nu niet meer, waar de teef het over had, immers daar staan de huizen nog geen 30 meter vanaf de '80 uh 100 kilometerzone'. Het RIVM was nog wel zo netjes, als je de woorden van S.v.H. moet geloven, dat ze stelden, dat er bij de gebouwen gemeten moet worden. Als het RIVM ballen heeft, dan gaan ze de gezondheid van bewoners langs deze zones vergelijken, met die van de inwoners in de groene wijken, waar 'onze' volksvertegenwoordigers wonen, waar een vergelijkend onderzoek in luchtkwaliteit aan verbonden kan worden, ik garandeer u, dat u dan niet weet, wat u te zien krijgt!! Wel zal u dan pas goed begrijpen, hoe we dagelijks bedonderd worden door uiterst kwaadaardige psychopaten als S.v.H., die spelen met de gezondheid van het 'plebs' en hun kinderen!!!

Snapt u nu, waarom ik zo loop te schelden, deze manier van handelen is zo onbeschoft, zo doortrapt , dat je zou kunnen stellen, dat de 'bitch' moedwillig slachtoffers maakt. Kinderen in wijken dicht bij snelwegen, of grote doorgaande wegen, hebben veel vaker luchtweg en longklachten, maar ja wie wonen er in die wijken, niet de achterban van de VVD........!!!!!! Trouwens ook nog maar een enkele verdwaalde PvdA kloot.
Je zou het hele zootje van Rutte 2 moeten huisvesten in Overschie, pal naast de A13, zoals honderden mensen daar wonen, godverdomme!!!!!!

Psychopaat Schultz van Haegen, durfde te zeggen, dat de snelheid op de Utrechtse baan, niet naar 80 hoeft, daar de gebouwen daar verder dan 60 m,eter van de weg staan........ ha! ha! ha ha! ha! Er zijn zelfs gebouwen boven die baan gebouwd!!! Trouwens of ultrafijnstof (waar vorige regeringen niet in geloofden, maar wat intussen wetenschappelijk is vastgesteld) zich houdt aan de normen van S.v.H., het RIVM, of de EU, jezus wat een kul! Bij een juiste wind, heeft de hele stad last van het zware gif (heel wat erger dan tabaksrook) en ultrafijnstof, dat auto's uitstoten...... Maar u mag niet meer roken in een café, daar anderen dan meeroken........ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoe kunnen we de bevolking laten geloven, dat we voor hun gezondheid waken, je verbiedt roken in openbare gelegenheden en op, of naast de weg vergiftig je ze 10 keer zo hard!!!!!! Het is als met het gevoel van veiligheid, dat VVD pad Opstelten alleen belangrijk vindt, echte veiligheid is natuurlijk nonsens!!!

*Het RIVM, u weet wel de organisatie, die alles wat krom is, recht moet lullen voor de regering......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten