Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 februari 2014

Muzikaal recept tegen standrechtelijke executies met drones en onmiddellijke druk op Japan, om volledige openheid te geven over de toestand in Fukushima!

Een nieuw geneeskrachtig recept van jouw eigen blogdokter en druïde P. Pisser, recepten om je leven mee op te fleuren en je geest te verruimen, dat lukt zelfs zonder geestverruimende middelen, als cannabis, al is het bepaald niet verkeerd daar af en toe wat van te gebruiken, beter dan de zwaar verslavende harddrug alcohol. Maar zoals gezegd, het kan wel degelijk zonder, de muziek die de dr. zorgvuldig uitzoekt brengt je vanzelf in hogere sferen!

Vandaag, deze dag dus, koos dr. P voor The Bloody Beetroots en hun album 'Romborama' (excuus voor de kutreclame) als eerste ingrediënt, geweldige elektro shit in meerdere stijlen, psychedelisch heftige muziek!!! Fehfarben met 'Monarchie und Alltag' volgen, geweldige Duitse wave, zeker ook psychedelisch en behalve de teksten over de Sovjet Unie en Oost-Duitsland, zijn de teksten nog steeds actueel, misschien wel mer dan toen, nu is er immers veel minder verzet, dan begin 80er jaren! Een machtig album!!! Galactica neemt over met 'From The Corner To The Block' (alweer zo'n klote reclame), prachtige muziek met trancehopperdiepopopblaasfunkrockreggae, zo 't is maar dat je het weet!!! Bij dr. P is het elke dag Morphine dag, vandaag het album 'Cure For Pain' (weerzo'n schijtreclame!), jezus mensen wat is dit waanzinnig sterk! Shriekback volgt met 'Jam Science', ongeëvenaarde duistere industrierock van grote hoogte, psychedelsich? Ja natuurlijk, zoals alles dat tot nu toe werd geserveerd!!! Dan Apollofourforty en het waanzinnig mooie psychedelische album 'Electra Glide In Blue' (met mooie video!!), jezus mensen een ware trip, uiterst geneeskrachtig, pas op voor een od!!! Tot slot een psychedelische slaapmuts in de vorm van het album 'Worlds Apart' van Burkhard von Dallwitz, genieten mensen! Zo lekker opgeladen?
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten