Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 februari 2014

Putin en Willem Alexander dronken een glas bier..........

Afgelopen zaterdag schijnt Putin in het 'Holland Heineken House' (echt iets om trots op te zijn,  harddrugs van Heineken, gepromoot op een sportfestijn... ha! ha! ha! ha!), een glas bier te hebben gedronken met ons nationale waterhoofd W.A. Behalve dat intelligentie totaal ontbreekt bij W.A. en hij gelukkig weinig te vertellen heeft, passen die twee wel bij elkaar, beiden aandelen in bijna dezelfde oliemaatschappij, W.A. in Shell en Putin in Gazprom. Willem Alexander moet zich doodschamen, dat hij naar Sotsji is gegaan, waar hij zich driedubbel misbruikt wordt voor het grote Putin propaganda spektakel! Het pakt allemaal nog erger uit dan de meesten voorzien hadden. En Nederland? Internationaal staan we nu helemaal voor lul, dankzij een sjoemelende charlatan, die zich godbetert koning* mag noemen........

*'Koning', alsof het godverdomme 1414 is, i.p.v. 2014, belachelijk!!!!

2 opmerkingen:

  1. Beste Anoniem,

    dank voor uw opbouwende reactie. Het is duidelijk dat u geen moeite heeft met schendingen van mensenrechten, zoals vervolging van homo's. Ook heeft u geen moeite met dit propaganda spektakel voor een autocratisch heerser. Jammer dat u zo blind bent, dat u niet begrijpt, dat Nederland internationaal alweer een pleefiguur slaat. Weet u wat ik daarvan vind, beste 'Anoniem', dat vind ik uiterst triest, ik kan uw reactie dan ook niet anders zien, dan zielig en kortzichtig.
    Veel plezier met de rest van uw leven en maak u vooral geen zorgen om mensenrechten en dictaturen. Voor nog meer geluk, adviseer ik u te emigreren naar Rusland!
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen