Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 februari 2014

Muzikaal recept tegen hypocriete politici, die de boel besodemieteren en het dan vreemd vinden, dat de burgers boos worden

Hier weer je bijna dagelijkse portie 'vers' hersenvoer', gebruik de geneeskrachtige recepten van blogdruide en blogdokter P. Pisser tegen vermoeidheid, depressie, lamlendige gevoelens en andere contraproductieve gevoelens. Beluister deze recepten en voel de rust over je heenkomen, waarna wat pleziermaken (desnoods alleen in je hoofd) een stuk makkelijker is en laad je op met de keuzes van de dr. Geen bijwerkingen, die nadelig voor je zijn, tenzij je vindt dat een kritische, scherpe, analytische geest, een negatieve bijwerking is, een bijwerking waardoor je de machinaties van de huidige zwaar bedorven consumptiemaatschappij makkelijker doorziet. Geen angst er zijn minstens een paar miljoen mensen op aarde die precies hetzelfde zien als jij, ik en anderen.

Vandaag start de dr. met het sprookjesachtig mooie album 'Shleep' van Robert Wyatt ('big chance to dream'), geniet maar en voel hoe de dagelijkse troep uit je hersenpan verdwijnt, jezus wat is dit goed!!! Zo nu gaan we opladen, in dit geval met Jo Butagaz Et Ses Bruleurs, een geweldige band, die vele stijlen muziek beheerst en dat als cabaret brengt, overtuig jezelf met het levende album 'A la Scene Comme à la Ville!', genieten mensen. Door met Block en 'Lead Me Not Into Penn Station' (helaas niets te vinden op het net) geweldige akoestielektrische folkrock, let op de geweldige teksten, het eerste nummer voor de neushoorns van Afrika, men heeft waarschijnlijk een manier gevonden, die de hoorns van deze beesten waardeloos maakt. Men spuit onder druk inkt en nog wat troep in die hoorn, daar heeft de neushoorn geen last van, maar wel degene die het eindproduct tot zich neemt, die kunnen daar behoorlijk ziek van worden........ ha! ha! ha! ha! ha!  Ronduit een waanzinnig mooi album van een dito band!!! Zo nu we in stemming zijn, nog wat extra energie met Björk en 'Volta', de absolute godin van de alternatieve muziek op dit deel van het Noordelijk halfrond, wat een geweldig mens, groots!!! godvermozesjansen, is dit mooi of niet?! Nou? Nog een B, dit keer van Brian Eno, het megageweldige 'Before And After Science', jezus wat een sterk album, wat een genie deze man!!! (net als Björk overigens, al is dat dan als vrouw) Ik weet niet of jullie het je realiseren, maar vanaf het begin is de muziek behoorlijk psychedelisch, al valt alleen Jo Butagaz, daar niet onder, vandaar nog zo'n genie: Kevin Ayers die een jaar geleden stierf, nu het album 'Whatevershebringswesing', een waanzinnig album, binnenkort het album dat hij met Cale, Nico en Eno maakte, na jaren afwezigheid terug op het thuishonk!!! Vooruit nog een genie: Moby en 'Destroyed', psychedelica van grote hoogte potverdepieleklatsjer, wat is dit mooi!!!
Dat was 't voor deze sessie, tot de volgende, of de vorige zie maar!
Veel plezier!

BRAP!         BRAF!           BRAK!          BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten