Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 13 februari 2014

Muzikaal recept voor eindelijk een wereldwijde strenge aanpak van ivoorstroperij en andere stroperij van dieren, zoals tijgers, waarvan ledematen en botten geneeskrachtige eigenschappen zouden bezitten...... Uiteraard met straffen die er echt toe doen!!!

Meer lol met de geneeskrachtige recepten van blogdokter Pisser, waarmee je bovendien van je zolderkamer een paleis maakt: een verruimde, kritische en scherpe geest. Laat niet mer met je sollen, zoek medestanders (die zijn er te over) en verzet je tegen de huidige lege consumptiemaatschappij, waar geen plek is voor geluk, anders dan voor de weinigen die alles bezitten en denken dat ze het volste recht hebben, de wereld naar de kloten te helpen!

Alweer in een goede bui, bezorgde dr. P vanmorgen zijn recept. De dr. ging nog wel even tekeer tegen de hufters, die zich met hand en tand verzetten tegen euthanasie voor kinderen, de dr. wenste deze tegenstanders een heel lange, pijnlijke doodsstrijd....... Dat gaat mij net iets te ver, maar ik snap het wel, zeker als je al eens, of meermaals met schrijnende gevallen te maken hebt gehad.
Als eerste vandaag het geweldige album 'Time Out' (excuus voor de klotereclame) van The Dave Brubeck Trio, een meesterlijk album uit 1959! Ontdoe je van de dagelijkse beslommeringen, schuif aan en geniet van deze prachtige muziek. Hoe dr. P erop komt is onduidelijk (waarschijnlijk vanwege het pianowerk), maar nu heeft hij Cuby & The Blizzards op het menu, met 'Trippin' Thru' A Midnight Blues', een waanzinnig mooi album, samen met 'Deslolation' en 'Groeten uit Grollo', wat mij betreft het beste dat de band maakte, waarschijnlijk vanwege de piano van Herman Pano en let op het geweldige gitaarwerk van autodidact Eelco Gelling, de man pompte zoveel ziel in zijn werk, dat technisch betere gitaristen het nakijken hadden, een legendarisch on-Nederlands mooi album!!! Gelling speelt overigens nog steeds met zijn eigen band. Van de haka op de kaka: Brian Eno met zo ongeveer de volledige Roxy band en een al net zo legendarisch album 'Taking Tiger Mountain By Strategy', godverdegodver mensen, wat een ongelofelijk sterk album, uiterst geneeskrachtig!!!! Over naar Pil de band van John Lydon en Jah Wobble met 'first issue Religion Attack' (alweer excuus voor de reclame), let niet alleen op de geweldige muziek, maar ook op de waanzinnig goede teksten!!!! Door met The Velvet Underground en een alweer legendarisch album 'White Light/White Heat' (en alweer zo'n klotereclame), allemachtig mooi mensen, een band die minstens zoveel invloed had, als The Beatles!!! Zion Train neemt over met 'Original Sounds Of The Zion', een schitterend psychedelisch reggae album, grote klasse!!! Had ik nog niet gezegd, maar dat psychedelisch gaat voor bijna alle albums op, ook die van C+B, zelfs bij Dave Brubeck kan je bij een paar nummers een psychedelische ondergrond horen, zoals het magistrale 'Take Five'. Dan een nieuwe aanwinst via zijne hoge doorgeluchtheid Lucos Bravos Primeros, de woordkunst en geweldige muziek van The Streets en 'Original Pirate Material' en let op de teksten mensen, groots!!!! Om het geheel af te blussen, het album 'ISDN' van Future Sound Of London, een ware trip mensen, nogmaals genieten!!!
Dat was 't voor deze vandaagdag, dus niet die van gisteren of morgen!
Veel plezier!

BRAPHAPPERDIEBRAPPAPHAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten