Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 februari 2014

Raadsleden bedreigd, oorzaak en gevolg..........

In Nieuwsuur gisteren het bericht dat raadsleden vaak worden bedreigd, uitgescholden en zelfs met fysiek geweld te maken krijgen. Veel van deze raadsleden, denken of dachten erover daarom te stoppen met hun werk.Een herhaling van een bericht over politieke bestuurders als wethouders, provinciale bestuurders, staatssecretarissen en ministers
Logisch toch, deze raadsleden en andere politici besodemieteren de boel nooit, bevoorrechten vrienden nooit, zijn nooit corrupt, zijn altijd volkomen eerlijk en open over hun handelen, behandelen iedereen gelijk, neem de kopers, die krijgen maar liefst een half procent (!!!) minder hypotheekrenteaftrek, terwijl die rijke huurders, de grote onderlaag, maar een uiterst kleine huurverhoging krijgen van 4% vorig jaar en eenzelfde inkomensafhankelijke huurverhoging dit jaar (terwijl hun huis in verhouding tot de kwaliteit al veel te duur is), en politici zaaien nooit haat tegen minderheidsgroepen, of dat nu Marokkanen, ouderen, uitkeringsgerechtigden, of gehandicapten zijn....... Volkomen logisch dat die eerlijke, goedmenende politici schrikken van reacties als schelden of dreigen uit de grote onderlaag..... Het ondankbare tuig!!

Dat schelden (ook op het internet), schijnt naast het dreigen ook nogal te steken, ik zou zeggen, wees blij dat mensen schelden en niet fysiek tekeergaan, als je ziet hoe de grote onderlaag behandeld wordt, mag je van een wonder spreken, dat er nog geen politici werden en worden vermoord.....

Dan spreek ik nog niet van het waardeloze beleid van Rutte 2, die alle records gebroken heeft: armoede, huisuitzettingen, werkloosheid, faillissementen, enz......... Neem het flink gestegen aantal zelfdodingen bij bijstandsgerechtigden en arbeidsongeschikten, dit is één op één te danken aan de politiek, denkt u echt, dat alle nabestaanden dat maar over hun kant laten gaan? Laat u nakijken!
Wees eerlijk, wat heeft u liever een scheldende bijstandsgerechtigde, die op de voedselbank is aangewezen en toch weer moet inleveren, of een bijstandsgerechtigde, die zich machteloos het leven beneemt?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten