Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 februari 2014

Slob tegen strafbaarstelling illegaliteit, maar spreekt met 'gespleten tong!!'

Als Rutte 2 de strafbaarstelling van illegaliteit doorzet, trekt de ChristenUnie de steun voor Rutte 2 in, dat zei Slob gisteravond in het programma 'één op één'. De kleine volksverlakker, met z'n scheve mond, praat echter met 'gespleten tong'. De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan en Slob schrok zich rot toen hij besefte, dat een groot deel van z'n achterban tegen strafbaarstelling is van illegaliteit door Rutte 2........ Kabinet Rutte 2, dat met hulp van de CU, SGP en D666 in het zadel wordt gehouden. Echter toen de CU en de 2 andere partijen, Rutte 2 aan een meerderheid hielpen in de Eerste Kamer, stelde o.a. Slob, dat dit geen gedoogconstructie was, de CU zou gewoon tegen andere regeringsvoorstellen kunnen stemmen. Dat is dus een leugen gebleken, het ergste is wel, dat Slob dit (de strafbaarstelling) al wist, toen hij vorig jaar aanschoof bij Rutte 2!!!!

Het is duidelijk, dat Slob door heeft, dat strafbaarstelling van illegaliteit, dus in feite alleen voor het aanwezig zijn in Nederland (van 'god's schepselen'), niet christelijk is. Wat zei jezus ook alweer, over mensen die in nood bij je aankloppen....???? Dat dit niet christelijk is, lijkt me duidelijk, maar Slob heeft ook gestemd voor de inkomensafhankelijke huurverhoging, een huurverhoging die aan iedere (!!) huurder wordt opgelegd, dus ook aan de grote groep inwoners, die onder de armoedegrens leven. Deze mensen krijgen dan weliswaar een hogere huurtoeslag, maar betalen wel degelijk een aantal euro's meer per maand, terwijl zij geen cent meer kunnen  missen!!!! Allesbehalve christelijk lijkt me!!! En dat is nog maar één van de zaken, die ervoor zorgen dat de grote onderlaag harder dan wie dan ook werd en wordt gepakt met bezuinigingsmaatregelen.......

Trouwens, zo als al vaker is gesteld, is die inruil van de PvdA van kinderasiel tegen strafbaarstelling illegaliteit,  wel een uiterst bizarre ruil. Je geeft kinderen asiel en zorgt er tegelijkertijd voor, dat mensen 'een straf begaan' door alleen maar hier te zijn: ten eerste al vreemd, dat wanneer je geen papieren hebt, of op een andere manier niet terug kan naar je land (waar mensen zelfs geacht worden terug te gaan naar levensgevaarlijke landen als Irak of Afghanistan), je een straf begaat. Neem het verhaal van gisteren, waar Teeven beloofde homo's uit Oeganda op te nemen, als zij asiel vragen (dat is zelfs zijn plicht, 'maar goed'), op andere momenten stuurde hij zelfs homo's terug naar Iran!!!! Als u vindt dat dit normaal is, hoop ik niet dat u ooit in eenzelfde situatie belandt als die mensen uit Iran...... Met die strafbaarstelling van illegaliteit, worden de kinderen van die overtreders ook strafbaar, hoe wil de PvdA uit die spagaat komen, die plegers van een 'strafbaar feit' hun kinderen afnemen......... Je moet je tegenwoordig godverdomme schamen, dat je Nederlander bent!

De enorme boerenlul Teeven durfde eerder te stellen dat je wat betreft deze strafbaarstelling kan spreken van zoet en zuur: Het zoet is de strafbaarstelling van wanhopige mensen, die illegaal verklaard zijn en het zuur was het kinderasiel........... Deze 'man' is 'gewoon' een enorme psychopaat!!! Hoe durf je dergelijk gore uitlatingen alleen al te denken, laat staan ze publiekelijk uitspreken??!!!!!

Radio1 onbenul Jurgen van den Berg, die tegenwoordig heel 'popie jopie' loopt te doen in het slappe ochtendprogramma, de sufferd denkt echt dat hij leuk is, had het vanmorgen over 'de bom van Slob'. Dat herstelde de domme kloot meteen zelf, door z'n eigen woorden te relativeren. Van den Berg was door z'n eigen woorden van slag, want hij sprak hierna (weer heel 'popie jopie') de naam Elvis Costello verkeerd uit....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Eerder van de week, sprak deze kwast lekker 'sensationeel' over 'Bonnie & Clyde' toen hij het over het misdadige stel had, waar de politie jacht op maakt......... Wat een vervelende zak, jezus!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten