Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 9 februari 2014

Muzikaal recept tegen het opblazen van ego's die dat niet verdienen, zoals die van de Heineken oprichter en (oud-) politici als Boris van der Ham

Welkom bij blogdokter Pisser's levenslange sessies, die middels uiterst geneeskrachtige muzikale recepten, de vermoeide mens weer energie geeft, met als prettige bijwerking een kritische, scherpe geest, die na een aantal sessies er voor zorgt, dat je niets meer voor zoete neoliberale koek slikt. Sterker nog, misschien ontkom je net aan een vorm van loonslavernij, maar je zal je terdege bewust zijn, van hoe er met je omgegaan wordt en geloof mij maar, dan komt het moment razendsnel dat je je terecht verzet tegen koeioneren, machtsmisbruik en willekeur!
Daarnaast zal je zien, welke impact het bedrijf waar je voor werkt, heeft op de maatschappijen/of de aarde zoals wij die kennen.......

Dr. P was vandaag al van ver te horen en aan de klanken te horen, die uit zijn windpijporgelfiets kwamen, stond zijn bui op het punt om uit te barsten en een onweer van vloeken en verwensingen. Dat klopte inderdaad, bij aankomst propte hij mij onderstaand recept in de hand, en begon toen ongelofelijk tekeer te gaan tegen Esther de Lange, de CDA hypocriet uit de EU. Dit monster durfde in het openbaar landen aan te klagen voor corruptie, alsof we zelf niet genoeg verborgen corruptie hebben, zoals telkens weer blijkt, briesend ging de dokter door: "en dan die misdadigers partij in de EU, de EVP waar het CDA ook lid van is, één grote corrupte autocratische bende, aldus dr. P en daar ben ik het volkomen mee eens!
Als eerste deze huidige vandaagdag, niet die van overmorgen overigens, een album waarmee je boosheid, geouwehoer, pesten e.d van je af kan zetten, om tot rust te komen: Miles Davis, uit de 10 delige box 'Kind Of Davis', het Miles & Coltrane Quinted met 'Live', mooi!! Dan Frith & Kaiser (Fred en Henry) met 'With Enemies Like These Who Needs Friends?'' Geweldig album van ronduit experimenteel tot dada en alles ertussen in. Als je moeite hebt met deze muziek, ga liggen en luister met een 'leeg' hoofd, even alles uitzetten dus, let op! Wedden dat je het na 5 nummers mooi vindt? Een hele vreemde overgang nu: The Members met 'Sound Of The Suburbs' een compilatie-album van de leden, maar wat voor!!! Jezus wat een band was het, grootse punkreggaerock!!! Dan nog zo een, deze van Siouxie And The Banshees en 'Juju', jezuskoeristoes wat is dit nog steeds lekker en wat een waanzinnig goede drummer, die Budgie!!!! Zo nog ff wat lol uit de 80er jaren, het album 'Zombie Birdhouse', van de onvolprezen loltrapper en artiest in hart en nieren Iggy Pop, allemachtig wat een energie en lol, vreemd dat dit album toentertijd niets deed, ongelofelijk!!!! Dit album maakte Pop met behulp van 2 Blondie leden, gitarist Chris Stein en drummer Clem Burke, Stein nam ook de productie voor z'n rekening, genieten mensen!!! Het geheel wordt vandaag afgeblust met het album 'Quebec' van Ween, dus geweldige muziek, waarin een paar bands in de zeik worden genomen, en zoals gewoonlijk knettergekke teksten, waarin meestal maatschappij kritiek is op te merken.
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP.... BRAP.... BRAP.... BRAPPERBRAPAPP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten