Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 februari 2014

Muzikaal recept voor een stemboycot op de PvdA volksverlakkers!!!

Geniet zo veel mogelijk van de geneeskrachtige recepten van blogdokter en -druide P. Pisser, goed voor je geestelijke gesteldheid en dus ook voor je fysieke gesteldheid, bovendien verruim je met deze recepten je bovenkamer, tot een onmetelijk hal, sterker nog tot een universum! Dit alles vooralsnog zonder één gram CO2 uitstoot, zonder declaraties, sterker: geheel gratis! Geniet en geeft 't door!

Met donderende tonen uit zijn windpijporgelfiets, arriveerde dr. P vanmorgen bij mijn huis. Witheet was hij, zo erg, dat hij amper te verstaan was, Oekraïne was nog op te maken in de woordenbrij, maar ook Sotsji, PvdA en bankentuig kon ik uit zijn woorden opmaken, je moet hem dan vooral niet onderbreken, dus na een paar minuten razen, verdween hij weer met donderende klanken.......
Als eerste Miles Davis, de trompetgod, uit de 10 delige box 'Kind Of Davis' het album 'At Newport', bijna het hele gelijknamige album onder die titel. Vervolgens nog een blaaslegende: Don Li met 'Gen', die eerste drie letters zijn ook van toepassing op een kwalificatie van dit album: psychedelisch en geniaal!!!!! Dan het verzamelalbum 'Drum'n'Bass Connection', met bijdragen van Luder & Dorfmeister, Electric Pussy (met hoes van dit album), Liquid City, Raizer e.a. Mooi album, volgens mij uit Oostenrijk. Digital Extacy en 'A Mindtravelling Trance Experience' vormt het volgende onderdeel (kan er niet snel iets van vinden op het net), maar schitterende techno, er zal vast wel iets van deze band te vinden zijn, hoewel dit album uit 1996 komt. Door met Aphex Twin en '...I Care Because You Do', geweldige experimentele psychedelische technoshit!! Tot slot nog zo'n hypnotiserend psychedelisch album: Luke Slater en 'Freek Funk', groots!!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten