Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 22 februari 2014

Ben Knapen wast zijn bijzonder vieze handen in onschuld

CDA hufter Knapen, die onder Rutte 1 staatssecretaris van Buitenlandse Zaken was, weet dat aflaten kopen, niet meer mogelijk is, daarom probeert deze sjoemelende kluns, die PCM bijna failliet kreeg, in het openbaar z'n handen in onschuld te wassen. 

CDA Untersturmbannführer Verhagen, vroeg Knapen begin 2012 of er nog meer bezuinigd kon worden op ontwikkelingssamenwerking, dat toen nog onder het ministerie van Buitenlandse Zaken viel. Ja hoor, dat kon wel volgens Knapen, die als antwoord gaf, dat er nog tot 2 miljard bezuinigd kon worden op deze hulp.......... Maar Knapen wist niet, dat Verhagen dit cijfer zou gebruiken in de onderhandelingen met de PVV, die vanaf maart 2012 plaats vonden......... Dus Knapen, die staatssecretaris van BuZa speelde, begreep niet, dat Verhagen, één van de onderhandelaars van het kabinet met de PVV van Wilders, dit cijfer zou gebruiken in de onderhandelingen met deze beweging (de PVV), die vanaf het ontstaan van de daken schreeuwt dat alle ontwikkelingssamenwerking afgeschaft moet worden...... ha! ha! ha! ha! ha! 

Logisch dat de vuile hypocriet Knapen nu komt met dit bericht, immers zo ongeveer iedereen is vergeten, dat de al gedane bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking, veelal becijferd en goedgekeurd, door n.b. Knapen zelf, voor grote beroering zorgde in het land, zelfs een deel van de CDA achterban stond op de achterpoten!!! Bovendien was Knapen groot voorstander van ontwikkelingshulp verlenen via het Nederlandse bedrijfsleven, zoals ook daadwerkelijk gebeurde...... Zo gaf Knapen geld voor ontwikkelingshulp aan het Nederlandse bedrijf  Heineken, om suikerriet in Kenia te verbouwen t.b.v. de bierproductie (= een harddrug!!!) van Heineken in dat land!!!

Bijna twee jaar na de val van Rutte 1, verklaart de 'christelijke' hypocriet Knapen nu, dat hij tegen bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking was en daarom Rutte 1 liet vallen.................... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Knapen? Een smerig, leugenachtig, waardeloos ventje!!!!

Hier nog een bericht van Grunberg, die Knapen zo ongeveer de grond in schreef op 19 juli 2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten