Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 februari 2014

Muzikaal recept voor ruimhartig asiel aan homo's die waar dan ook vervolgd worden, laat Nederland maar eens het voorbeeld geven!!!!

Ga je beter voelen, met de wereldwijd beroemde en wonderlijke geneeskrachtige recepten van blogdruïde en -dokter Pisser. Voel je je al goed, maakt niet uit, straks voel je je gegarandeerd nog beter! Verruim je geest door de recepten van de dr. geheel af te luisteren (tenzij anders vermeld), dat in combinatie met beter in 'je vel' te zitten, zal een kritische blik op de huidige zwaar asociale, egoïstische, neoliberale wereld geven en je de drang geven geestgenoten te zoeken (die zijn er in overvloed), om zo verzet te plegen tegen de huidige status quo! (van die band is trouwens alleen het eerste album nog enigszins te pruimen).

Goedgemutst (en wat hij nu weer voor muts op had weet ik niet, maar het leek wel de 'Leopard Skin Pill Box Hat' van Bob Dylan (toen hij nog goed was). Dr. P vertelde dat hij geen zin had zich druk te maken op bijvoorbeeld schoft Teeven, die nu probeert mooie sier te maken met asiel voor gevluchte homo's uit Oeganda, hoewel ze tot vandaag konden doodvallen......
Noemeróóóó oenóóóóóó: Joe Gallant & Illuminati met 'The Blues For Allah Project' een eerbetoon aan The Grateful Dead, veelal mooie jamsessies van een grote band, waarbij het lijkt of Zappa als dirigent en componist meewerkte!!!! Kan helaas zo snel niets met muziek van dit album vinden. Dan, na lange tijd terug: Miles Davis en 'Bitches Brew', godverdegodver mensen, wat is dit nog steeds waanzinnig goed, genieten!!!! Met naast een hele kudde legendarische namen, ook John Mc Laughlin op de gitaar, die later furore maakte met zijn band The Mahavishnu Orchestra, ook dank en groet aan zijn hoge doorgeluchtheid Lucos Bravos Primeros, die voor veel van de muziek in dit recept zorgde. Nu komt de dr. met wel een erg vreemde keus: De La Soul met een album uit 1989, toen De La Soul nog leuk was, het album '3 Feet High And Rising', prachtig!! Door met Black Light Burns en het album 'Cruel Melody', machtig mooi industrieel psychedelisch werk, door deze band, van gitarist Wes Borland van Limp Bizkit, schitterend!!!! Thievery Corporation verzorgt de 'Culture Of Fear', een al vaker gedraaid, maar uiterst sterk album, let op de teksten, het lijkt wel of ze meer en meer actueel worden, maar geniet vooral piepelzz!!!! Tot slot het album 'Senior' van Röyksopp, een magisch mooi album, uit het hoge noorden, om het geheel mee af te blussen, voor de juiste muzikale spijsvertering!
Veel plezier!

BRAHAPZAPPAZPAHARP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten