Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 februari 2014

Tesseltje de Lange: uitkeringsgerechtigden zijn lui en nog wat andere vunzigheid in OVT

Ja mensen, nog een bericht van zondag 2 februari jl. en weer over een OVT onderwerp, maar let op!

'Toen we vroeger Marxisten waren en spraken over hongerlonen', zo leidde presentator Jos Palm van de 'waarheid' zendgemachtigde VPRO, het onderwerp Bulgaren en Roemenen in......... Dit daar zij sinds 1januari jl. in ons land mogen werken en verblijven. 'Toen wij vroeger Marxisten waren', Palm bedoelt dat hij als zoveel dwazen, achter Mao stond, want had hij Marx echt bestudeert, had hij geweten, dat Mao's China (of Rusland) niets, maar dan ook helemaal niets met communisme te maken had, Mao was gewoon een psychopathische moordenaar, die op macht belust was.

Palm kondigde overigens eerst een andere gast aan, maar die kwam volgens hem niet aan de telefoon, welnu voor de luisteraars was de man te verstaan, maar Palm hoort zichzelf zo graag ouwehoeren, dat hij dwars door de groet van de gast heen ouwehoerde.....

Er werd met Tesseltje de Lange gesproken, zij is schrijver, jurist en godbetert universitair docent, die er lekker inviel die zondagmorgen, die Bulgaren en Roemenen, doen werk dat Nederlanders niet willen doen, loog de neoliberale kuttenkop. Je reinste nonsens, daar kwam de neoliberale PvdA wethouder Florijn achter met zijn Westlandbusproject, genoeg mensen die wilden werken in het Westland, maar geen tuinder die ze wilde hebben, zij moeten dan immers het minimumloon betalen, voor zwaar kutwerk. En u weet het, zelfs als het voor een dubbeltje per uur goedkoper kan, staan de Nederlandse ondernemers massaal te hijgen. Dan zijn er de zogenaamde zelfstandige buitenlandse werknemers nog, die mogen al helemaal onder het wettelijk minimumloon werken. Dat gaf deze hufter wel toe, maar zo voegde ze er aan toe, de inspectie controleert en ziet vaak dat het niet om zelfstandigen gaat, dan grijpen ze in......... O, mevrouw en hoe vaak is dat al gebeurd? Onder VVD, PvdA, CDA, D666 vlag zijn de inspecties zo ongeveer tot nul gereduceerd, de kans dat je gepakt wordt als tuinder, is vrijwel nihil.

De trut heeft het over werk dat Nederlanders niet willen doen, werk dat zal verdwijnen uit Nederland, zo zei het medium......... Ze stelt in feite de tuinders, die mensen uitbuiten, in het gelijk met hun handelswijze, ze zegt dan ook, dat dit werk alleen nog tegen een zo laag mogelijk uurloon gedaan kan worden, alsof er niet een paar miljard per jaar verdient wordt, aan de tuinbouwsector, of landbouwsector, zo u wilt.
Voor de zoveelste keer op de regeringspropagandazender Radio1, werden de uitkeringsgerechtigden, die door waardeloos afbraakbeleid werkloos werden, neergezet als uitvreters, die te lui zijn om te werken.
Excuseer: godgloeiendegodverdomme!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten