Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 februari 2014

Opstelten is een trouw lid van de georganiseerde misdaad!

De uitgezakte VVD pad en zwaar disfunctionerend minister van Veiligheid (ha! ha!) en Justitie, Opstelten, liet afgelopen weekeinde nog maar eens weten, dat er geen sprake zal zijn, van gecontroleerde wietteelt in Nederland.
Logisch, Opstelten is trouw aan de bloedeed, die hij ooit aflegde voor de drugsmaffia en die 'organisatie' verdient zich helemaal scheel, dankzij de jacht van Opstelten en Teeven op softdrugs en het verbod softdrugs te verkopen aan buitenlanders. De burgemeesters zouden met eigen teelt, een fikse hap uit de winst van de drugsmaffia nemen.

Hoewel het voorstel van de burgemeesters, die zelf wiet willen kweken voor hun koffieshops, een volkomen ontoereikend en lam voorstel is, gaat zelfs dit voorstel, Opstelten te ver.........
Dus politieagenten, als u op verjaardagen en partijen te horen krijgt, dat jullie als politie te weinig doen aan criminaliteitsbestrijding, weet u wie daar verantwoordelijk voor zijn: Opstelten en zijn VVD 'sidekick', de Amsterdamse boerenlul Teeven, zij vinden het immers normaal, dat u 60% van uw tijd besteedt aan de jacht op softdrugs!!!

Dit alles, terwijl er voor de gevaarlijke en verslavende harddrug alcohol nog steeds reclame gemaakt mag worden. Alcohol is een uiterst verslavende harddrug, die als onderdeel van alle harddrugs, de maatschappij en het individu, verreweg de meeste schade berokkent, direct en indirect.......
Let wel: wiet, of zoals u wilt cannabis, is geen harddrug!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten