Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 februari 2014

Rob de Wijk: drones zijn de musketten van nu.......

Vanmiddag bij BNR na 15.00 u. Rob de Wijk over drones. Met drones mensen ombrengen is internationaal toegestaan, aldus de Wijk. O, is dat zo? Dus de VS heeft van de Veiligheidsraad een 'carte blanche' gekregen, om naar behoeven overal ter wereld mensen standrechtelijk te executeren...... ha! ha! ha! ha! ha! Ach ja er is veel verzet tegen bewapende drones, maar dat was ook tegen buskruit en de musket, dat zou allemaal veel te ver gaan......... Een musket vergelijken met een hightech wapen, dat vanaf duizenden kilometers kan worden bestuurd, gaat echt tien stations te ver, ongelofelijk!

Wat is er nog over van de altijd zo bejubelde 'beschaving' van het westen, als landen op grond van leugens en gefabriceerd bewijs worden aangevallen en mensen standrechtelijk worden geëxecuteerd, waarbij bovendien een ongelofelijk aantal onschuldige burgers vallen (in Irak nu al meer dan 1 miljoen!!!). Uiteindelijk zijn alle slachtoffers onschuldig, zolang ze niet veroordeeld zijn, vandaar dat 'standrechtelijk.........' 

De Wijk weet niet hoeveel burgerslachtoffers er zijn gevallen door drones, terwijl hij een bureau heeft, dat dit soort zaken uit kan zoeken en uit zou moeten zoeken......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Volgens de Pakistaanse autoriteiten werden er in Pakistan sinds 2008 maar liefst 2.160 militanten vermoord met drones en 67 burgers. De Pakistaanse burgers in de grensstreek met Afghanistan, stellen dat er veel meer burgerslachtoffers zijn gevallen, dan hun autoriteiten aangeven. Maar zelfs al zouden die cijfers kloppen, hoe kan je het als beschaafd land in je kop halen, om zonder enige rechtspraak maar liefst 2.227 mensen te vermoorden?!!!!

Wie zijn de echte terroristen.........?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten