Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 februari 2014

Muzikaal recept voor verbanning van Blok naar Siberië, met niet meer dan een bijstanduitkering en tegen het stigmatiseren van uitkeringsgerechtigden

Neerslachtige gevoelens en moe? Niet bij de pakken neerzitten, blogdokter en muziekdruide Pietje Pisser heeft het juiste recept voor jou, een dampend portie hersenvoer, om overbodige ballast uit je hersenpan te halen, waardoor je geest al verruimd wordt, maar ook door de muziek die de dr. je voorschotelt, verruim je je geest. Doe nieuwe kracht op uit deze geneeskrachtige recepten en zie dat je 'assertiviteitsspiegel' als een raket de lucht inschiet. Laat je niet meer treiteren door figuren, die er niet toe doen, sterker, figuren die met hun getreiter en geziek, jou juist levenslust ontnemen. Ben je het slachtoffer van achterlijk afbraakbeleid van het huidige kabinet,of willekeurig welke regering dan ook, je staat niet alleen, wereldwijd zijn miljoenen mensen de huidige race naar meer spuugzat, een race die dood en vernietiging brengt.  Sluit je aan bij groepen die opkomen voor mensenrechten, een schoon milieu en andere maatschappelijke zaken, kijk uit voor fascisten en neonazi's en organisaties als Greenpeace of gevestigde politieke partijen, zij allen gaan mee in het groei model van meer en/of hebben een loodzware top met figuren die zich scheel verdienen!! Alternatieven zat!
 
De dr. was vandaag behoorlijk vrolijk, al moest hij, toen hij zijn recept bracht, wel even stoom afblazen.... Hij maakte zich behoorlijk druk om 'minister' Blok, die volgens hem glashard loog, over de inkomensafhankelijke huur en diens totale onbegrip aangaande de situatie waar bijstandsgerechtigden zich in bevinden. De dr. roept mensen dan ook op, om Blok bij aantreffen, in te pakken en voldoende gefrankeerd op te sturen naar Bratsk, Siberië, ik bedank degene die dat gaat doen, alvast hartelijk namens de dr. en mijzelf! De dokter zorgt dat Blok daar kan overleven op een bijstanduitkering, maar wel met een giga huur voor een koud kuthuis!
Voorgerecht: John Lennon en 'Menlove Ave', één van de mooie albums, van deze legendarische figuur, genieten!!!! Junkie XL neemt over met zijn magistraal mooie album 'T O  DA  Y', on-Nederlands mooi, maar dat zijn we gewend van Tom Holkenborg, geniaal mooi zegmaar (smegma)!!!!! Nog een on-Nederlands mooi Nederlands product (ha! ha!): Kubus & Rico met 'DMT', woord- en muziekkunstenaars van de bovenste plank, net als Junkie XL een lekker psychedelisch album, al is dit 'wat' meer experimenteel, genieten menzzen!!!! De heugste tied veur Mololololoko, nu het album 'Statues', godverdomme wat een band was het toch!!! Schitterende alternatief psychedelische rock van topperdepopper niveau!! Tijd voor wat stichtelijke woorden van Mindless Self Indulgence en (hou je vast): 'How I Learned To Stop Giving A Shit And Love Mindless Self Indulgence', jezus dat is er ook weer uit, maar potverdepieleklatsjer wat is dit goed en wat een bak energie!!! Nog zo'n psychedelisch album, van een maatschappelijk betrokken band: Asian Dubfoundation met 'Enemy Of The Enemy' (excuus voor de kutreclame) een legendarisch mooi album, met bijdrage van de geweldige zangeres en gekweld mens Sinead O' Connor, prachtig album!!! Let net als bij het vorige album op de teksten, die hebben nog niets aan waarde ingeboet!
Dit was meteen het laatste ingrediënt van dit recept, niet gek hè!
Veel plezier!

BRAPFLAPPERDIEBRAPEIDREPPALFPARB!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten