Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 februari 2014

Jos Palm: Gavrilo Princip al 100 jaar een terrorist.......

In OVT op Radio1, van zondag 2 februari jl., durfden de presentatoren van dit programma, Jos Palm en Paul van der Gaag te stellen, dat de aanleiding voor de Eerste Wereldoorlog, het doodschieten van de Oostenrijks-Hongaarse kroonprins was, door de student Gavrilo Princip.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat presenteert een geschiedenisprogramma, jezus!

De Eerste Wereldoorlog was een handelsoorlog en een oorlog tussen verschillende verwante inteelt koning/keizer families, die al jaren in voorbereiding was, dat men het doodschieten van de kroonprins officieel als reden opgaf, wil niet zeggen, dat dit ook zo is, belachelijk!!!

De katholiekenlikker Palm wilde nog even kwijt, dat hij Princip al 100 jaar een terrorist vindt...... ha! ha! ha! ha! ha! Ik wist niet dat de onbenul Palm al ver over de 100 was, dat verklaart wel veel, maar 'goed'. Wie terroriseerde wie toentertijd in Sarajevo? Alsof dat keizerrijk een natuurlijk verschijnsel was, maar ik snap 'm wel, die keizers werden natuurlijk door de top van de katholieke kerk tot keizer gekroond....... ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten