Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 februari 2014

Muzikaal recept voor onmiddellijke financiële hulp aan de onderlaag van Nederland, verhoging van de bijstand, zodat de voedselbanken eindelijk op kunnen houden te bestaan!!!

Voor een prettige avond in hoger sferen, beluister de geneeskrachtige recepten van blogdokter en muziekdruïde P. Pisser. Ontdoe je geest even van de dagelijkse routine, zak lekker onderuit, of ga dansen van mijn part (ja alsof ik daar ook maar iets over te zeggen heb!). Vul je geest met mooie muziek en zie hoe de wereld er al iets beter uitziet!
Nou zie maar, geniet zou ik zeggen en zeg ik dus nu!

Redelijk groot- en goedgemutst fietste de dr. vanmorgen mijn straat in, vrolijke klanken denderden uit z'n windpijporgelfiets, waar hij het windorgeldeel had afgesloten, vanwege de harde wind. Lachend vertelde de dr. dat hij een groot deel had gezien van het Plasterk-debat gisteren, het verhaal dat Plasterk met z'n ambtenaren in elkaar had gedraaid, vond hij het leukst, hoe verzinnen ze het, bulderde dr. P, en nog harder brak hij uit in een lachbui, waar hij bijna in bleef, na een glas water vertrok hij weer.
A Certain Ratio opent dit recept met het album 'Force' uit  1986, ja 1886 zou wat onwaarschijnlijk zijn, nietwaar?! Maar goed mensen, jezus op een lek houtvlot!!!!!!!¡¡¡¡ Aansluitend de geweldige zangeres Ari en haar band New Age Steppers het album 'Action Battlefield!', een waanzinnig getript reggae album, uit 1981!!!!!!! Van iets latere datum het album 'Sacrilege', remixes van Can nummers, het eerste deel met o.a. Sonic Youth (mmmmmm), U.N.C.L.E., Halleluwah Orbus 2, A Guy Called Gerald, Sunroof e.a., prrááááktiek! Door met Ike Yard en 'Nord', weliswaar ook een band uit begin 80er jaren, maar dit is een album nadat de band weer besloot te gaan spelen (de band bestond maar een paar jaar begin 80er jaren), mensen dit is industrieel, psychedelische rockshit van een bijzonder hoog gehalte!!!! Geniet maar! De heugste tied veur Transglobal Underground!! Het album 'International Times', geweldige psychedelische crossworldtrance, als je goed luistert hoor je zelfs een gamelan, een legendarisch mooi album, met teksten die nog geen dag aan actualiteit hebben ingeboet, zoals over de honger in de wereld, en de veroorzakers daarvan!! We sluiten vandaag af met de jumpinjiveacidelektro van Goldfish (leuke animatie) met gelijknamig album, een lekkere berg energie voor de  dag van morgen, of die daarnananana, zie maar!
Veel plezier!

bRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten