Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 november 2013

Julius Terpstra wil Greenpeace aan de ketting

Gistermorgen in het BNR Jonge Denkers Panel, althans ik dacht dat dit de naam was, dat is niet zo maar terug te vinden op de website van BNR, ach ja zo'n site kost wat en dan........ , maar goed, dat Panel had minstens drie ouwe wijven, waaronder slijmkwijl van Liempt en de voorzitter van het CDJA Julius Terpstra. Deze Terpstra (familie van? bij het CDA is inteelt nooit ver weg) stelde dat Timmermans ontzettend veel inspanningen had gemaakt, om de Greenpeace medewerkers vrij te krijgen (dat zijn ze nog niet, maar weet hij veel); ontzettend veel inspanningen...... ha! ha! ha! ha! ha! Terpstra vindt dat Timmermans met Greenpeace moet gaan praten, want zo kan het niet door gaan............ Deze onzinnige acties, hier doelde Terpstra op het ophangen van een spandoek aan een boorplatform in internationale wateren, iets dat de leden van het Panel niet wisten, bovendien werd er in het Panel natuurlijk niet gezegd, dat Rusland de boot enterde en kaapte. Timmermans heeft zich volledig ingezet, zo rolde het nog eens uit de CDJA vuilbek. En dan de kosten, die e.e.a. met zich meebrengt........

Hé Kleine rentmeester van god, weet je wat het kost als het in het Arctisch gebied mis gaat met olie en gasboringen, klootzak, die kosten zijn niet in geld uit te drukken, suflul!! Ga zondag maar weer vroom, de pracht van god's schepping bejubelen in de kerk, smerige hypocriet!!!
Terpstra ging nog even door met zijn haatzaai actie, tegen Greenpeace, voor ik het echt kots zat was, en een andere zender koos, zei de kleine christen, dat Greenpeace blij is met alle aandacht, hij durfde nog net niet te zeggen, dat Greenpeace e.e.a. expres zo heeft gedaan....

Terpstra had zelfs het gore lef te zeggen, dat we ons zorgen moeten maken over de relatie met Rusland, een belangrijke handelspartner. Het is maar dat u het weet, ook bij de jonge 'christenen' gaan de centen voor op het milieu (en de mensenrechten) en dus eigenlijk zelfs voor op het voortbestaan van de mensheid...... Ach dan komt jezus terug en zijn ze bij het CDA allang verlost van hun leugens, volkverlakkerij en andere zonden.... Godverdomme! (excuseer).

Aandacht trekken, weet je wie daar de hoofdprijs voor krijgt in Nederland, Terpstra? De godvergeten hypocriete politici van het CDA, die liever de boel naar de kloten laten gaan voor een paar grijpstuivers. Dezelfde politici, die het normaal vinden, dat dieren met honderden en duizenden tegelijk in veel te kleine stallen, zonder ooit het daglicht te zien, worden groot en doodgemarteld, als waren het dingen van de lopende band! Vieze vuile hypocriet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten