Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 21 november 2013

Recourt wil minder afluisteren.......

PvdA kloot en oud-rechter Recourt maakte zich gisteren lekker hypocriet boos, over het vele afluisteren, zo liet hij BNR slijmkwijl Paul van Liempt gistermorgen weten (na 9.30 u.). Voorts wil Recourt, dat mensen die afgeluisterd zijn en waar het onderzoek naar hen is gestaakt, bericht krijgen dat zij zijn afgeluisterd....... Laat hij eerst maar eens zorgen, dat je niet telkens, de rechter moet inschakelen, als je deze informatie wilt hebben.
Voorts is het wel erg hypocriet om te klagen in de media over het veel te veel afluisteren, terwijl jouw eigen partij in het kabinet zit, en de PvdA 'bewindslieden' zich voor de vorm nog wat druk maken, om het afluisteren, zoals nu weer door de NSA, maar eigenlijk geen zin hebben er wat aan te doen... Bovendien, de grote pleitbezorgers voor het ongelimiteerd afluisteren, de VVD, zit n.b. in hetzelfde kabinet waar de PvdA in zit (ja meer hebben we er niet... ha! ha!), dus laat Recourt zijn PvdA kabinetsleden maar eens flink onder druk zetten, zodat zij hun VVD collega's de wacht aan zeggen, dan is hij een vent!
Daarnaast kan je stellen, dat de PvdA in diverse kabinetten heeft gezeten, waar het toentertijd al bekend was, dat Nederland belachelijk veel afluistert en in plaats van daar paal en perk aan te stellen, werd er, ook onder die kabinetten, meer en meer inbreuk gemaakt op de privacy van de burgers......

Trouwens wat is er aan de hand, de laatste dagen lanceren PvdA'ers en VVD'ers het ene lullige plan na het andere, moeten er zaken verdoezeld worden of zo?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten