Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 27 november 2013

Muzikaal recept tegen speciale paspoorten, verplichte symbolen op kleding en haatzaaiende politici

En daar is 'ie weer met een supergeneeskrachtig muzikaal recept, onze eigen blogdokter en druïde P. Pisser. Uitputtend weegt hij uiterst zorgvuldig de inhoud en past die op elkaar aan, beluister de recepten van de dokter en je voelt je al snel een stuk vrolijker, bijkomend effect: je verruimd je geest op een gigantische manier, zodat je makkelijker de wereld kan doorgronden en kan zien hoe je het beste kan bijdragen aan een wereld, die er echt is voor mens en dier, met een optimum aan geluk en waar geluk de enige drijfveer is!

Met de wind in de rug, kwam de dokter met moeite tot stilstand voor mijn deur. Uit zijn pijporgelfiets klonken enigszins dreigende tonen, dit keer liep hij te schelden op Schultz van Haegen, die door de Hogeschool van Delft is betrapt op vals spelen, bij haar mega injecties in asfalt, ze gebruikt veel te rooskleurige voorspellingen, die de opbrengsten voor wegen veel hoger neerzetten, dan echt te verwachten is. Nog harder kankerde de dr. op de onderzoeker Huib van Essen, die bij BNR durfde te zeggen, dat de minister dat niet expres doet, de dr. was furieus: "Deze kleine kruidenier is bang dat hij geen opdrachten meer krijgt van haar ministerie, iedereen weet ondertussen, dat deze VVD teef een grote lobbyist is van de asfaltmaffia", zo brieste hij. Voorzichtig gingen er een paar bovenlichten dicht, links en rechts naast mijn huis........
Benieuwd of dit alles terug te vinden is in de muziek:
Ingrediënt 1: Alweer John Lennon, dat krijg je met die ouwe hippiezak Pisser! Dit keer met 'Imagine One', een wat minder album met een paar juwelen erop. Het nummer 'Imagine' heeft een mooie tekst, maar god wat heeft hij er een zeiknummer van gemaakt, er staan er nog een paar op, sla op zeker het laatste nummer over, dat over kerst, ik wil de titel niet eens opschrijven, anders zit 't de rest van de dag weer in m'n kop gebeiteld. Maar zoals gezegd, er staan een paar gigantisch goede nummers op, drijvend op een vette psychedelische onderlaag!!! Door met het 2de deel van de box 'Citizen' van Steely Dan, over goede teksten gesproken! Een geweldige compilatie van het legendarische Steely Dan werk!!! Een wat vreemde keus op het eerste gezicht en je vraagt je af, hoe hij er op komt, maar nu: Blaine L. Reininger met 'Live In Brussels Bis', een van de mooiste live albums ooit gemaakt! Het schitterende psychedelische rockjazz (ja in die volgorde!) werk van dit voormalig lid van Tuxedo Moon, luister maar, geweldige teksten, prachtige composities, virtuoos goed gespeelde muziek gecombineerd met het prachtige vioolwerk en stem van Reininger, een uiterst krachtig medicijn!!!! Dan: Bollock Brothers met 'Dead Sea Scrols' een matig album van deze toch echt geweldige 'band', altijd mooi, hoe ze van bijbel verhalen, griezel verhalen maken, al is daar niet veel fantasie voor nodig! Op dat moment ging de pijporgelbel van de dr. en de wel heel zeer geleerde en hoogdoorgeluchte Lucos Bravos Primeros stond voor de deur, deze had wat muziek voor de dr. bij elkaar gezocht, dat leverde als eerste het album 'Random Album Title' op, van Deadmau5, jezus op een manke hond, wat is dit goed mensen, laag bij de grondse psychedelische elektronica met uiterst hypnotiserende ritmes, een trip op zich!!!!
Nog één van LBP: Luke Slater en 'Freek Funk', alle jéhézussen op een hoop, allemachtig sterke psychedelische elektronica van de bovenste plank, en daar nog een plank boven!!! Om het geheel af te blussen, dit keer Masterdj en zijn 2de album 'Beatsandgrooves' en daar is niets te veel mee gezegd!!!
Tot de volgende keer en veel plezier natuurlijk!

                                                                               BRAP!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten